Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regional IT søger en akademisk medarbejder til stillingen som Personlig Assistent (PA)

Kom tæt på den strategiske styring og udvikling af en af Danmarks mest spændende IT-organisationer.

Har du interesse for strategisk ledelsesbetjening. Så er du måske vores nye medarbejder til stillingen som PA i Regional IT

Regional IT søger en PA, da vores hidtidige PA er overgået til andre opgaver internt i organisationen.

PA’en indgår i stabsfunktionen IT-Styring og Kunderelationer og skal varetage opgaver for IT direktøren. Der vil være stor variation i opgaverne, da PA’ens rolle spænder vidt fra administrative PA-opgaver, som at styre IT direktørens kalender og praktisk organisering af møder til støtte i konkret sagsbehandling, forberedelse af møder gennem kommentering af dagsordener og udarbejdelse af præsentationsoplæg samt processtøtte i forbindelse med taktisk og strategisk udvikling af Regional IT.

Vi søger en person, som kan varetage følgende opgaver, som indebærer både selvstændigt ansvar og samarbejde med kolleger i IT-Styring:

 • Være administrativt omdrejningspunkt for IT direktøren
  • Styre kalender og forberede/tilrettelægge møder
  • Følge op på økonomi – herunder behandle fakturaer mv.
  • Planlægge rejser og sikre rejseafregning
 • Levere processtøtte i forbindelse med daglig drift samt taktisk og strategisk udvikling
  • Indhente og koordinere input, udarbejdelse af agenda, mødemateriale og opfølgning på beslutningstiltag
  • Udarbejde ledelsespræsentationer og notater på både praktisk og strategisk niveau
  • Sagsbehandling, herunder at skrive og læse review på sagsfremstillinger og notater
  • Bidrage til planlægning og gennemførsel af strategiske udviklingsprocesser i Regional IT


Din profil

Du brænder for at gøre en forskel for IT direktøren gennem støtte til såvel daglige opgaver som strategisk organisationsudvikling. Du har en personlig profi,l der brænder klart igennem og uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau indenfor f.eks. samfundsvidenskab eller IT/Digitalisering.

Derudover kan du se dig selv i nedenstående profilbeskrivelse: 

 • Du er helhedsorienteret, kan holde mange bolde i luften på en gang, samtidigt med du får afsluttet dine opgaver
 • Du har sans for detaljen, er struktureret og kvalitetsorienteret
 • Du er udpræget serviceminded og pligtopfyldende
 • Du har erfaring fra store organisationer, gerne fra den offentlige sektor

Du er i stand til at formulere dig kort, klart og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk. Med din åbne og lyttende facon, skaber du relationer og bidrager til et konstruktivt samarbejde. Du er vant til at yde kvalificeret rådgivning og samarbejde på forskellige niveauer og på tværs af en stor organisation. 
Du arbejder metodisk, analytisk og struktureret, og du formår at holde overblik over de forskellige opgaver og deadlines. Du skal desuden selvstændigt kunne tilrettelægge og prioritere dine arbejdsopgaver, sikre fremdrift samt følge dine opgaver til dørs. Sidst men ikke mindst trives du i et travlt miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye og forskelligartede opgaver.
Der er selvfølgelig mulighed for at udvikle dine kompetencer løbende.

Om os

Du vil blive en del af stabsfunktionen IT-Styring og Kunderelationer, der er en del af Regional IT. IT-Styring og Kunderelationer har i alt 22 medarbejdere og vi er en engageret og velfungerende funktion med fokus på samarbejde. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.

Vores opgaver og ansvar spænder bredt lige fra administrative opgaver, procesoptimering, økonomi, Business Intelligence, forretningsudvikling, dialog med sygehusene samt it kontrakter og rådgivning. Du kan således se frem til spændende og varierede opgaver med stor indflydelse på løsningerne og resultaterne. 

 

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT, den centrale it-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 250 medarbejdere. Dertil kommer yderligere trehundrede it-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.   

Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle og du skal forvente at din dagligdag kan indeholde møder på begge lokationer.


Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er 16. august 2020. Første samtale afholdes den 19. august 2020 og anden samtale den 27. august 2020. Ved anden samtalerunde vil du blive bedt om at udarbejde en personlighedsprofil. 


Yderligere information

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte enten: It direktør Morten Lundgaard på telefon 2159 8958, Funktionschef for IT-Styring og Kunderelationer Henrik Juul på 2920 1427 eller Afdelingschef for IT-Styring og Informationssikkerhed Nicolai Arvedsen på 2920 1427.

Din base bliver i Regionshuset i Vejle. Der kan forekomme "rejseaktivitet" inden for regionen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesform er efter gældende regler med forhandlingsberettiget organisation.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.