Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regional IT søger Forvaltningsassistent til områderne for digitale forsendelser og identiteter (1-årig projektstilling)

Vil du være med til at sikre Region Syddanmarks ansatte – både sundhedspersonalet og stabe – det bedste grundlag for, at de har en fortsat velfungerende infrastruktur, der understøtter sygehusenes it-systemer optimalt i kommunikationen med borgere, andre myndigheder og øvrige samarbejdsparter.  I den forbindelse søger vi en Forvaltningsassistent, der kan understøtte den daglige drift af den eksisterende produktportefølje samt det omliggende sikkerhedsarbejde.

Region Syddanmark har besluttet, at udvide eksisterende forvaltningsområde for digitale forsendelser og identiteter. Det skyldes, at der er kommet nye krav til forvaltningsområderne bl.a. med baggrund i nye lovkrav og nationale projekter: ”Næste generation Digital Post” og ”NemLog-IN3”.  Det er derfor vigtigt i kommende periode, at eksisterende løsninger og processer fastholdes samtidig med, at der sikres den mest hensigtsmæssige overgang til de nye nationale krav, muligheder og løsninger. Dette gøres via en ny Forvaltningsassistent stilling, der i samarbejde med nuværende produktmanager samt lokalforvaltere, skal tilsikre dette. Stillingen er begrænset til 1 år.

Dit primære fokus vil være at overtage opgaverne fra Produktmanager på forvaltning og drift af de eksisterende digitalt forsendelse og identitets løsninger. Der vil løbende også være opgaver relateret til bl.a. NETS og e-Boks samt deltagelse i opgaver omkring etableringen af de nye løsninger for digitale forsendelser samt identiteter.

Forvaltningsfunktionen er en del af Planlægningsafdelingen, som også omfatter Arkitekturfunktionen. Forvaltning leverer primært ydelser inden for product management, hvor vi har ansvaret for en bred række produktområder og services, f.eks. robot/automatiseringssoftware, Microsoft applikationer, telefoni/video, ESDH, Citrix og meget andet.

Du vil således være en del af Forvaltningsfunktionens 28 engagerede medarbejdere, som har fokus på faglighed, samarbejde og ikke mindst opmærksomheden på, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejdet.

Opgaver

Vi forventer, at du indgår i et team med Produktmanager, hvor du tager ansvar for eksisterende tekniske løsninger og processer, som fx: 

 • Sikker Digital Kommunikation (SEPO – Send Digitalt, Digital Post, Sikker Mail, Tunnelmail) 
 • Eksisterende økonomi og licensstyring
 • Kontakt til nuværende leverandører
 • Håndtering af opgaver i ServiceNow
 • Udføre changes
 • Sikre ISO 27001 compliance og driftssikkerhed
 • Rettighedsstyring for administratorer 
 • Roadmap for nuværende appikationer
 • Fortsat sikre sammenhæng med den nationale infrastruktur for digitale identiteter og forsendelser
  (NemID, Digital Post, NemLog-in)
 • Eksisterende integrationer til bl.a. FMK og NemLog-IN
 • Autentifikation (NemLog-IN og NemID)

Vi har brug for en Forvaltningsassistent, som ønsker at lære samt tage ansvar for nuværende forvaltningsområder. Du ønsker at prøve kræfter med eksisterende tekniske områder samt gribe muligheden for at tilegne viden omkring det at samarbejde i en stor organisation med mange interessenter. Kommunikation og dokumentation er vigtige egenskaber, du får mulighed for at videreudvikle.

Som Forvaltningsassistent forventer vi, at du har evnerne til at løse og koordinere opgaverne i tæt samarbejde med en lang række parter. Du vil ofte være midtpunkt i opgaveløsningen og skal kunne bevare overblikket. 

Om dig: 

 • Du er sandsynligvis ret nyuddannet inden for it
 • Har særlig interesse for digitale forsendelse og identiteter  
 • Er administrativ og godt overblik
 • Er servicemindet af natur og kan bevare overblikket, når det går stærkt
 • Har forståelse for IT sikkerhed
 • Er opsøgende, udadvendt og trives med en stor daglig kontaktflade
 • Er nysgerrig og resultatskabende
 • Har gerne kendskab til strukturerede arbejdsgange, f.eks. ITIL
 • Er god til at kommunikere med samarbejdspartnere – både skriftligt og mundligt
 • Det er således en introduktionsstilling, hvor du kan dygtiggøre dig inden for systematisk forvaltning af it

En Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 280 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi er i organisation i vækst og vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. januar 2021. Første samtalerunde forventes afholdt den 18. januar 2021 og anden runde den 22. januar 2021. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde, vil skulle udfylde to tests, som de får en telefonisk tilbagemelding inden 2. samtale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Yderligere information

Du får arbejdssted i Vejle, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø.  

Vil du vide mere, kan du kontakte Funktionschef Morten Hansen, tlf. 2920 1184 eller Produkt Manager Jens Peter Andersen, tlf. 2058 7518.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. marts 2021. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.