Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regional IT søger Product Manager til en af Danmarks største Video- og IP-telefoniplatforme

Vær med til at sætte retning for telefoni, video og collaboration (Unified Communication & Collaboration) i Region Syddanmark og sikre at vi i fremtiden kan leve op til sygehusenes behov om fx videokonsultationer med patienterne.

Region Syddanmark har en omfattende Cisco IP-telefoniplatform, til regionens 26.000 ansatte. Denne platform smelter sammen med vores Cisco videoplatform, der rummer omkring 1.000 fysiske videoendepunkter og Jabber UC-installation samt Cisco WebEx.

Telefoniplatformen er et af de mest kritiske elementer af hele it-infrastrukturen i Region Syddanmark. Ud over IP-telefoni dækker den en lang række specialfunktioner som eksempelvis formidling af alarmer ved fx hjertestop og kontaktcentre med telefonkøer til sygehusafdelinger og akutfunktioner såsom lægevagten og alarmcentralen 1-1-2. 

Vi har brug for en dygtig Product Manager, der kan udvikle området gennem velunderbyggede roadmaps og beslutningsgrundlag, som du medvirker til at udforme.

Du skal samtidig sikre leverancerne til regionens sygehuse, institutioner, præhospitale område og øvrige enheder. I vil være to Product Managere, som skal arbejde tæt sammen i et team omkring varetagelse af hele UC&C området.  Yderligere er der tilknyttet en it-konsulent, som har fokus på mobiltelefoni.

På telefoniområdet er der etableret et tværgående service team, med deltagere fra forskellige funktionsområder fra Regional IT – bl.a. netværk, arkitektur, projektledelse, driftsleverancer samt support. Du vil skulle spille ind i dette team i samspil med din kollega for Product Manager for Sydtelefoni, herunder koordinere opgaver, som skal udføres i teamet.

Dine opgaver vil primært være klassiske Product Manager opgaver med strategi og governance, udvikling og administration af konkrete produkter på vores platform.

Vi forventer, at du indgår i teamet og tager selvstændigt ansvar for dele af teamets eksisterende opgaveportefølje: 

 • Forvaltning af telefoni- og videoplatformen i samarbejde med leverandører.
 • Være ankermand for Governance på området, men i samarbejde med nuværende Product Manager på området.
 • Leverandørstyring og kontraktopfølgning.
 • Etablering af roadmaps og releaseplaner for produkter/applikationer.
 • Bindeled mellem leverandører, sygehusene og it-driften.
 • Medvirke til licensstyring.
 • Medvirke til anskaffelsesprojekter, herunder SKI udbud samt EU udbud på området.
 • Sikre økonomistyring og overblik på området.

Som Product Manager forventer vi, at du har evnerne til at løse og koordinere opgaverne i tæt samarbejde med en lang række parter. Du vil ofte være midtpunkt i opgaveløsningen og skal kunne bevare overblikket. 

Vi ligger vægt på, at du: 

 • Har en it-teknisk baggrund samt indsigt i telefoniområdet – gerne for en stor organisation.
 • Er en stærk kommunikator både mundtlig og skriftlig.
 • Forstår ansvaret ved et område, der skal fungere 24/7.
 • Evner at navigere i en kompleks organisation.
 • Er strategisk tænkende og proaktiv i sin adfærd.
 • Har erfaring med økonomi og kan anvende kontrakter aktivt.
 • Er teamplayer med respekt for individuelle faglige kompetencer.
 • Opsøgende, udadvendt og trives med en stor daglig kontaktflade.

En Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 255 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi er i organisation i vækst og vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er søndag den 18. oktober 2020. Første samtalerunde forventes afholdt den 20. oktober 2020 og anden runde den 26. oktober 2020. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde, vil skulle udfylde to tests, som de får en telefonisk tilbagemelding inden 2. samtale.

Yderligere information

Du får arbejdssted i Vejle, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.

Vil du vide mere, kan du kontakte Funktionschef Morten Hansen, tlf. 2920 1184 eller Product Manager Hans Paulsen tlf. 2326 9962.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. december 2020. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.