Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regional Sales Manager

Regional Sales Manager
Bliv en del af en global og innovativ virksomhed

Scanicos gunstige markedsposition samt et ønske om fortsat vækst afføder et behov for at styrke salgsorganisationen med en stærk sælger. Stillingen er en replacering, da en sælger har ønsket at søge nye udfordringer. Med reference til salgschefen bliver du en del af salgsteamet i Danmark, men din hverdag bliver også præget af samarbejde med globale kollegaer fra søsterselskaber i hele Middleby-koncernen i relation til kunder og projekter.

Udbygge salget og kundeporteføljen
Du får ansvar for at udarbejde og implementere salgsplanen for dit område, som vil være med fokus på Skandinavien, Polen og Baltikum. Derudover får du også en rolle i at supportere USA. Dit ansvar bliver desuden at pleje og udbygge salget med eksisterende kunder og endelig udbygge porteføljen med nye, interessante kunder.

Dine primære opgaver er:

 • Udarbejde salgsbudget for salgsområdet/key accounts i samarbejde med salgschef inkl. KPI’er/delmål
 • Ansvarlig for eget salgsbudget 
 • Planlægning af egen hverdag med tilhørende opgaver for at opnå målsætning
 • Håndtering af ca. 10 KAM kunder primært i Skandinavien 
 • Udarbejde tilbud baseret på Scanico tool box
 • Sikre kontinuerlig dialog inkl. kontraktforhandling 
 • Indhente korrekt/detaljeret produktdata fra kunde til udarbejdning af tilbud
 • Forberede og håndtere intern salgsoverdragelse til Engineering 
 • Etablering af tæt samarbejde med eksterne agenter og MMW (Middleby) sælgere
 • For at få succes i funktionen skal du arbejde med fokus på kvalitet fremfor kvantitet for at sikre et antal nye kunder samt åbne op for salgsmuligheder. Efter indkøring på ca. 6 måneder skal du være selvkørende og have opnået et indgående kendskab til Scanico organisationen samt fuld forståelse for virksomheden og produktporteføljen. Det forventes, at du kan gennemføre egne besøg efter ca. 3 måneder, hvor der vil være fokus på positive tilbagemeldinger fra agenter og kunder i forhold til din indsats.

  Solid erfaring i eksportsalg af tekniske procesløsninger
  Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet; afgørende er, at du har opbygget solid erfaring i eksportsalg af tekniske procesløsninger og er klar til at rejse ca. 60 dage om året. Du er vant til at anvende engelsk i det daglige arbejde, og det vil være en fordel, hvis du kan tysk på et vist niveau. I dit salgsarbejde finder du det naturligt at have fokus på kundens behov, ligesom du anvender strukturerede og professionelle KAM-metodikker. Som sælger har du en stærk og udpræget situationsfornemmelse og forstår timingen i lukning af salget. Indsalgstiden kan være forholdsvis lang, hvilket stiller krav til dit fokus og din tålmodighed. Det vil være en fordel, om du har en naturlig interesse for marketing og kan bringe nye salgsværktøjer ind i salgsorganisationen.

  Som person nyder du at arbejde med frihed under ansvar, og det er en selvfølge for dig at møde andre i øjenhøjde og altid søge en konstruktiv og anerkendende tilgang i dialogen. Du er af natur resultat- og KPI-fokuseret og har stor energi, men forstår at fokusere indsatserne. Andre ser dig som en person, der evner at skabe relationer, og som agerer situationsafhængigt i relation til involvering over for andre, hvor du kan lytte og give plads, men også kan træde i karakter ved behov. Med overblik og en helhedsorienteret forståelse træffer du gennemarbejdede beslutninger med en pragmatisk indstilling til den enkelte case.

  En hverdag, hvor ikke to dage er ens
  Vi tilbyder dig at blive en del af en global og innovativ virksomhed, der har en unik plads i markedet – ikke mindst grundet den stærke og forretningsfokuserede ejer. Vi kan desuden tilbyde en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er store forskelligheder i kundesegmentet. Endelig kan vi tilbyde en plads på et stærkt hold præget af sparring og teamånd.

  Arbejdssted: Aalborg

  Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.