REGIONAL SALGSCHEF SØGES TIL REGION NORDJYLLAND

Ambitiøs regional salgschef søges til stilling i forretningsenheden Teknikhus Nordjylland

Placeret på kontoret i Aalborg, og med reference til den nationale salgschef skal den regionale salgschef tiltrække, fastholde og udvikle kunder i region Nordjylland, hvor det absolutte fokus vil være tværfagligt salg til eksisterende erhvervskunder og offentlige kunder.

Stillingen

Den primære opgave bliver at implementere salgsstrategien samt sikre den fortsatte udvikling og opfølgning på handlingsplaner.

Som regional salgschef bliver du en del af ledergruppen for Teknikhus Nordjylland og medlem af salgsgruppen for Teknikhusene i Danmark. Udover at have ansvar for udvikling af salgsplaner sammen med regionschefen og afdelingscheferne i regionen, er det salgschefens opgave at samarbejde med Teknikhus Nordjyllands projektledere, så ordrerne kommer i hus.

Den nuværende kundeportefølje består af langvarige, solide relationer, der skal udbygges, så Kemp & Lauritzen bliver bredt repræsenteret på de faggrupper, hvor vi er blandt Danmarks bedste: el, vvs, ventilation og køl. Derfor er det vigtigt, at den nye salgschef forstår at sætte kunden i fokus og samtidig have opbakning i organisationen til at løse opgaven.

Uddrag af opgaver:

  • Styrke salget via egen indsats samt ved samarbejde med chefer i regionen
  • Udvikle salgsplaner med løbende opfølgning på målsætninger
  • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
  • Levering og opfølgning på KPI'er og budgetter for salgsenheden
  • Vedligeholde og udvikle kundeplatformen
  • Forhandling af eksisterende og nye kontrakter
  • Forestå kundearrangementer
  • Udvikling, sparring og motivation af dig selv og dine kolleger

Din baggrund

Vi forventer, du har min. 5 års erfaring med salg og KAM. Struktur og opfølgning er kernekompetencer for dig. Den ideelle kandidat er uddannet på kandidatniveau eller har betydelig erfaring fra lignende stilling med en faglig baggrund, og gerne inden for de tekniske håndværksfag. Du kan dokumentere en solid værktøjskasse og gode salgsresultater.

Vi forventer, at du som person er et engageret menneske, der skaber resultater gennem en positiv attitude. Vi ønsker, at vores nye regionale salgschef tager ansvar, og samarbejder med andre afdelinger effektivt og med høj grad af empati. Du besidder et stort overskud, er uhøjtidelig og har en god portion humor. Du er indstillet på, at der i stillingen er rejseaktivitet med daglige kundebesøg, primært i regionen.

Vi tilbyder

En markant position i forretningsenheden Teknikhus Nordjylland, hvor du i høj grad vil få indflydelse på dit job samt strategien i tæt samarbejde med ledelsen.

En lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer, som indeholder performance baseret løn, bil, pension, IT og telefon.

Såfremt stillingen har vakt din interesse, og du samtidig har mod på at gå forrest og vise vejen, vil det glæde os at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen', snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af før ansøgningsfristens udløb, hvis den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

DEDIKATION søger en eksekverende salgschef til Descom!

Descom

Du kender de klassiske første linjer i et jobopslag, hvor du, når du læser det, helst skal kunne nikke ivrigt, mens blikket sluger linje for linje. Her kommer de: Har du trænererfaring , branchekendskab og erfaring indenfor IT (i dens enorme omfang)...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Head of Trading & Sales Application Operations, Copenhagen

NORDEA FINANS DANMARK A/S

It s an exciting time for you to join us. We re a changing company with big ambitions and together we ll create the future of banking. Working with us, you will play a part in building a better bank that fulfils a meaningful role in society. We aim ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Commercial Service Manager

RADIOMETER MEDICAL ApS

København
We recently found our first Commercial Service Manager and now begin the search for our 2nd new colleague who is either: a) An experienced product manager with motivation for working with life cycle management of the services for our market leading ...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Salgschef med partnerpotentiale til NyBoss

SOCIALEER GROUP IVS

København
Vi søger lige nu en dygtige og erfaren salgschef med partnerpotentiale, der skal være med til at opbygge salgsorganisationen i Danmark samt varetage eget salg. Har du lyst til at arbejde i en ung salgsorganisation, hvor du både vil kunne tjene mange...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Wear Parts Sales Manager to develop and lead our Wear Parts sales in the cement industry

FLSMIDTH & CO. A/S

Can you develop our Wear Part business in the cement industry both on your own and through our existing sales force covering Europe, Africa, Middle East and Asia? Our market approach is based on a product life-cycle perspective but Wear Parts are a ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018