Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regional statskonsulent (fødevarer, landbrug og fiskeri), ambassaden Kuala Lumpur

REGIONAL STATSKONSULENT 
(FØDEVARER, LANDBRUG OG FISKERI) 
TIL DEN DANSKE AMBASSADE I KUALA LUMPUR 
(ASEAN-regionen) 
 
 
 
 
Har du en stærk faglig indsigt inden for fødevarer, landbrug og fiskeri samt erfaringer fra en politisk ledet organisation? Har du gode diplomatiske evner, og har du mod på at bistå og rådgive danske virksomheder med eksportaktiviteter? Så er du måske vores kommende statskonsulent i Sydøst-Asien (ASEAN-regionen), placeret på ambassaden i Kuala Lumpur. 
 
Generelt om stillingen 
Som statskonsulent har du ansvaret for at fremme danske virksomheders eksport og bidrage til dansk erhvervslivs internationalisering samt rådgive danske myndigheder og organisationer på området. Du skal opbygge og vedligeholde netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, meningsdannere, nyhedsmedier mv. Og du skal bruge dine kontakter til at fremme konkrete eksportinteresser og formidle og forklare danske synspunkter og politikker inden for området. 
 
Ambassaden i Kuala Lumpur varetager – ud over handelsfremme arbejdet – en bred vifte af klassiske politiske og public diplomacy opgaver samt borgerserviceopgaver. Ambassaden har i alt elleve medarbejdere samt tre praktikanter. Du vil indgå i handelsteamet på ambassaden, men vil samtidig være teamleder for ASEAN-regionens 7 handelsmedarbejdere, som arbejder med landbrug-/fødevareområdet. Som teamleder er du med til at sikre regionens målopfyldelse på fødevarer-, landbrugs- og fiskeriområdet, og du forventes at tage en aktiv rolle i at arbejde for øget regionalisering og integration i Eksportrådets opgaver. Du refererer i det daglige til ambassadøren i Kuala Lumpur. Læs mere om ambassaden i Kuala Lumpur på http://malaysia.um.dk/. I perioder vil opgaver dog kunne skulle løses fra andre ambassader i regionen. 
 
Du rapporterer løbende til Miljø og Fødevareministeriet og andre relevante interessenter om den generelle udvikling i fødevare-, landbrugs- og fiskeriforhold, herunder i relation til internationale handelsforhandlinger (WTO og EU), fødevarelovgivning, fødevareproduktion, forbrugerpolitiske forhold, grøn systemeksport, økologi samt andre forhold. På sigt kan miljørelaterede opgaver blive relevante. Du skal varetage sager mellem de involverede myndigheder i værtslandet/de øvrige ASEAN-lande og danske myndigheder samt have kontakt med EU-kolleger og EU-kommissionen i sektorrelevante sager. 
 
Du er således den naturlige forhandler og problemløser i sager og aftaler mellem Miljø- og Fødevareministeriet og de relevante myndigheder i værtslandet og i regionen inden for fødevare-politiske og fødevaremæssige spørgsmål, hvor du i tæt samarbejde med myndighederne i Danmark arbejder med at løse konkrete problemstillinger knyttet til den danske eksport. Du er også ansvarlig for kriseberedskabet på fødevareområdet. 
 
Som del af Danmarks Eksportråds organisation i værtslandet og i regionens øvrige lande skal du bygge bro mellem dine kunder i dansk erhvervsliv, deres partnere i værtslandet samt myndigheder og organisationer i Danmark og værtslandet. Dit mål er at bane vejen for yderligere vækst for hele den danske fødevareklynge, herunder fx for grøn systemeksport på markedet i Sydøst-Asien. 
 
Statskonsulenten er således en aktiv deltager i ambassadernes eksportfremmeindsats og varetager sager mv. omkring fødevarepolitiske emner og spørgsmål. I den rolle løser du konsulentopgaver for danske virksomheder og yder værdiskabende rådgivning på et højt kvalificeret niveau med henblik på at fremme dansk eksport og internationalisering til området. Eksportrådet udfører eksportrådgivning mod betaling, og der er til stillingen knyttet både en række personlige resultatmål og medansvar for fælles resultatmål i værtslandet (fra 1. januar 2019: i regionen), herunder værdiskabelse, kundeudbredelse samt indtjeningsmål. 
 
Om dig 
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer inden for fødevare-, landbrugs- og fiskeriområdet: 

 • Solidt kendskab til dansk erhvervsliv inden for fødevarer-, landbrugs- og fiskeribranchen og erfaring med salg, eksport og internationalisering. 
 • Viden om politiske forhold, herunder danske myndigheders samt EU-institutionernes opgaver og arbejde såvel som den internationale handelspolitiske dagsorden 
 • Erfaring med public service opgaver og arbejdet i en politisk ledet organisation 
 • Forståelse for de reguleringsmæssige og markedsmæssige muligheder og udfordringer i det pågældende værtsland. 
 • Kendskab til EU-politikker og -dagsordner samt kendskab til WTO særligt hvad angår det sanitære og phytosantinære område 
 
Ud over de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: 
 • Diplomatiske evner og god kulturforståelse 
 • Stærke forhandlingsevner – også på højt hierarkisk niveau 
 • Resultatorientering og selvstændigt drive 
 • Kundeorientering og kommercielt ”mind-set” 
 • God teamspiller, der også arbejder effektivt på egen hånd 
 
Vilkår 
Du får en tidsbegrænset ansættelse på 2 år med mulighed for forlængelse i 1-2 år. Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst i Staten. Under udsendelsen får du et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjeneste bolig på passende niveau til rådighed under udsendelsen efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole m.v. i henhold til Udenrigsministeriets regler. 
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. 
 
Der må påregnes en del rejseaktivitet i opholdslandet samt regionalt i Sydøstasien og til Danmark. Statskonsulentstillingens geografiske ansvarsområde dækker således hele Sydøstasien   
 
Tiltrædelse 
1. august 2018.  
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts 2018 kl. 12.00. Stillingerne søges på http://www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning eller tilføje dokumenter. 
 
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Kontakt 
Du kan læse om Eksportrådet på http://www.eksportraadet.dk. og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef Tejs Binderup i Miljø- og Fødevareministeriet på 22 57 71 42, e-mail tebi@mfvm.dk. Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Randi Vanderskrog Untidt på tlf. 33 92 01 28, e-mail ranvan@um.dk.  
 
***
??? 
Om os 
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. http://www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på http://www.job.um.dk. ;
 
Udenrigsministeriet - Eksportrådet åbner dørene for dansk erhvervsliv til markeder verden over. Som medarbejder i Eksportrådet har du en international hverdag i krydsfeltet mellem erhvervsliv og diplomati. Derved skaber du merværdi for Danmark og baner vejen for international vækst i dansk erhvervsliv. Eksportrådet har bl.a. over 250 eksportrådgivere, der arbejder på Danmarks ambassader, generalkonsulater og handelskontorer i over 60 lande, hertil desuden fire innovationscentre. 
 Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329758551Phoenix-a0bb778012018-02-09T17:14:26.280Regional statskonsulent (fødevarer, landbrug og fiskeri), ambassaden Kuala LumpurREGIONAL STATSKONSULENT 
(FØDEVARER, LANDBRUG OG FISKERI) 
TIL DEN DANSKE AMBASSADE I KUALA LUMPUR 
(ASEAN-regionen) 
 
 
 
 
Har du en stærk faglig indsigt inden for fødevarer, landbrug og fiskeri samt erfaringer fra en politisk ledet organisation? Har du gode diplomatiske evner, og har du mod på at bistå og rådgive danske virksomheder med eksportaktiviteter? Så er du måske vores kommende statskonsulent i Sydøst-Asien (ASEAN-regionen), placeret på ambassaden i Kuala Lumpur. 
 
Generelt om stillingen 
Som statskonsulent har du ansvaret for at fremme danske virksomheders eksport og bidrage til dansk erhvervslivs internationalisering samt rådgive danske myndigheder og organisationer på området. Du skal opbygge og vedligeholde netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, meningsdannere, nyhedsmedier mv. Og du skal bruge dine kontakter til at fremme konkrete eksportinteresser og formidle og forklare danske synspunkter og politikker inden for området. 
 
Ambassaden i Kuala Lumpur varetager – ud over handelsfremme arbejdet – en bred vifte af klassiske politiske og public diplomacy opgaver samt borgerserviceopgaver. Ambassaden har i alt elleve medarbejdere samt tre praktikanter. Du vil indgå i handelsteamet på ambassaden, men vil samtidig være teamleder for ASEAN-regionens 7 handelsmedarbejdere, som arbejder med landbrug-/fødevareområdet. Som teamleder er du med til at sikre regionens målopfyldelse på fødevarer-, landbrugs- og fiskeriområdet, og du forventes at tage en aktiv rolle i at arbejde for øget regionalisering og integration i Eksportrådets opgaver. Du refererer i det daglige til ambassadøren i Kuala Lumpur. Læs mere om ambassaden i Kuala Lumpur på http://malaysia.um.dk/. I perioder vil opgaver dog kunne skulle løses fra andre ambassader i regionen. 
 
Du rapporterer løbende til Miljø og Fødevareministeriet og andre relevante interessenter om den generelle udvikling i fødevare-, landbrugs- og fiskeriforhold, herunder i relation til internationale handelsforhandlinger (WTO og EU), fødevarelovgivning, fødevareproduktion, forbrugerpolitiske forhold, grøn systemeksport, økologi samt andre forhold. På sigt kan miljørelaterede opgaver blive relevante. Du skal varetage sager mellem de involverede myndigheder i værtslandet/de øvrige ASEAN-lande og danske myndigheder samt have kontakt med EU-kolleger og EU-kommissionen i sektorrelevante sager. 
 
Du er således den naturlige forhandler og problemløser i sager og aftaler mellem Miljø- og Fødevareministeriet og de relevante myndigheder i værtslandet og i regionen inden for fødevare-politiske og fødevaremæssige spørgsmål, hvor du i tæt samarbejde med myndighederne i Danmark arbejder med at løse konkrete problemstillinger knyttet til den danske eksport. Du er også ansvarlig for kriseberedskabet på fødevareområdet. 
 
Som del af Danmarks Eksportråds organisation i værtslandet og i regionens øvrige lande skal du bygge bro mellem dine kunder i dansk erhvervsliv, deres partnere i værtslandet samt myndigheder og organisationer i Danmark og værtslandet. Dit mål er at bane vejen for yderligere vækst for hele den danske fødevareklynge, herunder fx for grøn systemeksport på markedet i Sydøst-Asien. 
 
Statskonsulenten er således en aktiv deltager i ambassadernes eksportfremmeindsats og varetager sager mv. omkring fødevarepolitiske emner og spørgsmål. I den rolle løser du konsulentopgaver for danske virksomheder og yder værdiskabende rådgivning på et højt kvalificeret niveau med henblik på at fremme dansk eksport og internationalisering til området. Eksportrådet udfører eksportrådgivning mod betaling, og der er til stillingen knyttet både en række personlige resultatmål og medansvar for fælles resultatmål i værtslandet (fra 1. januar 2019: i regionen), herunder værdiskabelse, kundeudbredelse samt indtjeningsmål. 
 
Om dig 
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer inden for fødevare-, landbrugs- og fiskeriområdet: 
 • Solidt kendskab til dansk erhvervsliv inden for fødevarer-, landbrugs- og fiskeribranchen og erfaring med salg, eksport og internationalisering. 
 • Viden om politiske forhold, herunder danske myndigheders samt EU-institutionernes opgaver og arbejde såvel som den internationale handelspolitiske dagsorden 
 • Erfaring med public service opgaver og arbejdet i en politisk ledet organisation 
 • Forståelse for de reguleringsmæssige og markedsmæssige muligheder og udfordringer i det pågældende værtsland. 
 • Kendskab til EU-politikker og -dagsordner samt kendskab til WTO særligt hvad angår det sanitære og phytosantinære område 
 
Ud over de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: 
 • Diplomatiske evner og god kulturforståelse 
 • Stærke forhandlingsevner – også på højt hierarkisk niveau 
 • Resultatorientering og selvstændigt drive 
 • Kundeorientering og kommercielt ”mind-set” 
 • God teamspiller, der også arbejder effektivt på egen hånd 
 
Vilkår 
Du får en tidsbegrænset ansættelse på 2 år med mulighed for forlængelse i 1-2 år. Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst i Staten. Under udsendelsen får du et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjeneste bolig på passende niveau til rådighed under udsendelsen efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole m.v. i henhold til Udenrigsministeriets regler. 
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. 
 
Der må påregnes en del rejseaktivitet i opholdslandet samt regionalt i Sydøstasien og til Danmark. Statskonsulentstillingens geografiske ansvarsområde dækker således hele Sydøstasien   
 
Tiltrædelse 
1. august 2018.  
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts 2018 kl. 12.00. Stillingerne søges på http://www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning eller tilføje dokumenter. 
 
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Kontakt 
Du kan læse om Eksportrådet på http://www.eksportraadet.dk. og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef Tejs Binderup i Miljø- og Fødevareministeriet på 22 57 71 42, e-mail tebi@mfvm.dk. Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Randi Vanderskrog Untidt på tlf. 33 92 01 28, e-mail ranvan@um.dk.  
 
***
??? 
Om os 
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. http://www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på http://www.job.um.dk. ;
 
Udenrigsministeriet - Eksportrådet åbner dørene for dansk erhvervsliv til markeder verden over. Som medarbejder i Eksportrådet har du en international hverdag i krydsfeltet mellem erhvervsliv og diplomati. Derved skaber du merværdi for Danmark og baner vejen for international vækst i dansk erhvervsliv. Eksportrådet har bl.a. over 250 eksportrådgivere, der arbejder på Danmarks ambassader, generalkonsulater og handelskontorer i over 60 lande, hertil desuden fire innovationscentre. 
 


2018-03-03T01:53:49.257 REGIONAL STATSKONSULENT (FØDEVARER, LANDBRUG OG FISKERI) TIL DEN DANSKE AMBASSADE I KUALA LUMPUR (ASEAN-regionen) Har du en stærk faglig indsigt inden for fødevarer, landbrug og fiskeri samt erfaringer fra en politisk ledet organisation? Har du gode diplomatiske evner, og har du mod på at bistå og rådgive danske virksomheder med eksportaktiviteter? Så er du måske vores kommende statskonsulent i Sydøst-Asien (ASEAN-regionen), placeret på ambassaden i Kuala Lumpur. Generelt om stillingen Som statskonsulent har du ansvaret for at fremme danske virksomheders eksport og bidrage til dansk erhvervslivs internationalisering samt rådgive danske myndigheder og organisationer på området. Du skal opbygge og vedligeholde netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, meningsdannere, nyhedsmedier mv. Og du skal bruge dine kontakter til at fremme konkrete eksportinteresser og formidle og forklare danske synspunkter og politikker inden for området. Ambassaden i Kuala Lumpur varetager ud over handelsfremme arbejdet en bred vifte af klassiske politiske og public diplomacy opgaver samt borgerserviceopgaver. Ambassaden har i alt elleve medarbejdere samt tre praktikanter. Du vil indgå i handelsteamet på ambassaden, men vil samtidig være teamleder for ASEAN-regionens 7 handelsmedarbejdere, som arbejder med landbrug- fødevareområdet. Som teamleder er du med til at sikre regionens målopfyldelse på fødevarer-, landbrugs- og fiskeriområdet, og du forventes at tage en aktiv rolle i at arbejde for øget regionalisering og integration i Eksportrådets opgaver. Du refererer i det daglige til ambassadøren i Kuala Lumpur. Læs mere om ambassaden i Kuala Lumpur på http: malaysia.um.dk . I perioder vil opgaver dog kunne skulle løses fra andre ambassader i regionen. Du rapporterer løbende til Miljø og Fødevareministeriet og andre relevante interessenter om den generelle udvikling i fødevare-, landbrugs- og fiskeriforhold, herunder i relation til internationale handelsforhandlinger (WTO og EU), fødevarelovgivning, fødevareproduktion, forbrugerpolitiske forhold, grøn systemeksport, økologi samt andre forhold. På sigt kan miljørelaterede opgaver blive relevante. Du skal varetage sager mellem de involverede myndigheder i værtslandet de øvrige ASEAN-lande og danske myndigheder samt have kontakt med EU-kolleger og EU-kommissionen i sektorrelevante sager. Du er således den naturlige forhandler og problemløser i sager og aftaler mellem Miljø- og Fødevareministeriet og de relevante myndigheder i værtslandet og i regionen inden for fødevare-politiske og fødevaremæssige spørgsmål, hvor du i tæt samarbejde med myndighederne i Danmark arbejder med at løse konkrete problemstillinger knyttet til den danske eksport. Du er også ansvarlig for kriseberedskabet på fødevareområdet. Som del af Danmarks Eksportråds organisation i værtslandet og i regionens øvrige lande skal du bygge bro mellem dine kunder i dansk erhvervsliv, deres partnere i værtslandet samt myndigheder og organisationer i Danmark og værtslandet. Dit mål er at bane vejen for yderligere vækst for hele den danske fødevareklynge, herunder fx for grøn systemeksport på markedet i Sydøst-Asien. Statskonsulenten er således en aktiv deltager i ambassadernes eksportfremmeindsats og varetager sager mv. omkring fødevarepolitiske emner og spørgsmål. I den rolle løser du konsulentopgaver for danske virksomheder og yder værdiskabende rådgivning på et højt kvalificeret niveau med henblik på at fremme dansk eksport og internationalisering til området. Eksportrådet udfører eksportrådgivning mod betaling, og der er til stillingen knyttet både en række personlige resultatmål og medansvar for fælles resultatmål i værtslandet (fra 1. januar 2019: i regionen), herunder værdiskabelse, kundeudbredelse samt indtjeningsmål. Om dig Du har en relevant akademisk uddannelse, fx samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer inden for fødevare-, landbrugs- og fiskeriområdet: Solidt kendskab til dansk erhvervsliv inden for fødevarer-, landbrugs- og fiskeribranchen og erfaring med salg, eksport og internationalisering. Viden om politiske forhold, herunder danske myndigheders samt EU-institutionernes opgaver og arbejde såvel som den internationale handelspolitiske dagsorden Erfaring med public service opgaver og arbejdet i en politisk ledet organisation Forståelse for de reguleringsmæssige og markedsmæssige muligheder og udfordringer i det pågældende værtsland. Kendskab til EU-politikker og -dagsordner samt kendskab til WTO særligt hvad angår det sanitære og phytosantinære område Ud over de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: Diplomatiske evner og god kulturforståelse Stærke forhandlingsevner også på højt hierarkisk niveau Resultatorientering og selvstændigt drive Kundeorientering og kommercielt mind-set God teamspiller, der også arbejder effektivt på egen hånd Vilkår Du får en tidsbegrænset ansættelse på 2 år med mulighed for forlængelse i 1-2 år. Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst i Staten. Under udsendelsen får du et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjeneste bolig på passende niveau til rådighed under udsendelsen efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole m.v. i henhold til Udenrigsministeriets regler. Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. Der må påregnes en del rejseaktivitet i opholdslandet samt regionalt i Sydøstasien og til Danmark. Statskonsulentstillingens geografiske ansvarsområde dækker således hele Sydøstasien Tiltrædelse 1. august 2018. Ansøgning Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts 2018 kl. 12.00. Stillingerne søges på http: www.um.dk under job ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på søg stillingen . Vi skal have en målrettet ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning eller tilføje dokumenter. Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Kontakt Du kan læse om Eksportrådet på http: www.eksportraadet.dk. og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef Tejs Binderup i Miljø- og Fødevareministeriet på 22 57 71 42, e-mail tebi@mfvm.dk. Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Randi Vanderskrog Untidt på tlf. 33 92 01 28, e-mail ranvan@um.dk. *** ??? Om os Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. http: www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på http: www.job.um.dk. Udenrigsministeriet - Eksportrådet åbner dørene for dansk erhvervsliv til markeder verden over. Som medarbejder i Eksportrådet har du en international hverdag i krydsfeltet mellem erhvervsliv og diplomati. Derved skaber du merværdi for Danmark og baner vejen for international vækst i dansk erhvervsliv. Eksportrådet har bl.a. over 250 eksportrådgivere, der arbejder på Danmarks ambassader, generalkonsulater og handelskontorer i over 60 lande, hertil desuden fire innovationscentre.11Jobneta0bb7780100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-02T00:00:000010https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=110759&DepartmentId=6061&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3106530Udenrigsministeriet11Asiatisk Plads 21402København KDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset524043JobNet47686941000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0bb7780https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0bb7780https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0bb7780&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0bb7780&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Finans_og_oekonomi/Oekonomi/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Økonomi?12008001Dansk3Læse/ tale321301Agrarøkonom3Økonomi352909564importimport_a0bb7780DKDanmarkDKDanmarkda-DK