Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RegionHovedstadens Blodbank søger reservelæge, intro-stilling


En stilling som reservelæge (introduktionsstilling, stillingsnr.1301152-62-i-2) ved Klinisk Immunologisk Afdeling, herunder Region Hovedstadens Blodbank, Rigshospitalet er le-dig til besættelse den 1. marts 2018 eller snarest derefter efter aftale.  
 
Stillingen er enkeltstillingsklassificeret til specialet klinisk immunologi og den introdukti-onsklassificerede stilling er tidsbegrænset til 1 års ansættelse.  
Ansættelse i introduktionsstillingen kan også anvendes som supplerende uddannelse indenfor andet speciale.  
 
Stillingen er vagtfri, dog med mulighed for enkelte aftentjenester.  
 
Yderligere oplysninger:  
Der er knyttet uddannelsesprogram til stillingen, og det vil blive forventet at reservelæ-gen deltager bredt i det klinisk immunologiske fagområde, herunder engagerer sig i afdelingens forskning og udvikling.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til overlæge, Ph.D. Morten Hanefeld Dziegiel, telefon 3545 2716.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes lønnings- og takstnævn.  
 
Ansøgning incl. CV, autorisation samt relevante oplysninger sendes via linket i opslaget senest fredag den 9. februar 2018, kl. 12.00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her