Regnskabs konsulent fuld tid til Regnskabsservice i Koncernøkonomi, Regionshuset i Sorø

Vi søger en ny kollega til Regnskabsservice, en del af Regnskab og Finans i Koncernøkonomi. I Regnskab og Finans arbejder vi i teams, med målstyring og vi holder fokus på kerneopgaven og deltager aktivt i arbejdsfællesskabet.

Regnskabsservice arbejder blandt andet med robotprocesser til de mere ensformige bogholderiopgaver og er dermed i gang i en rivende udvikling. Regnskabsservice servicerer primært sygehusene og Psykiatrien samt de øvrige tværgående centre, foruden assisteres de sociale og selvejende institutioner i Region Sjælland, med alt hvad der hører til et bogholderi. Vi overvejer konstant, hvordan vi bedst understøtter de kliniske afdelinger i deres arbejde. Dette bliver du en aktiv del af.

Arbejdsopgaverne er varierede og vil blandt andet spænde over

  • Almindelige regnskabsopgaver i en tværgående økonomifunktion, herunder kontering, bogføring, fakturering, ompostering, afstemning, moms mv.

  • Projektøkonomidrift.

  • Controlling

  • Måneds- og kvartals afstemninger.

  • Telefonisk behandling og servicering af vores samarbejdspartnere og borgere i regionen.

Dine Personlige kvalifikationer

  • Du er regnskabsuddannet, gerne med erfaring fra en offentlig virksomhed.

  • Du arbejder selvstændigt med opgaverne lige så godt, som du bidrager til teamets samlede mål og det gode samarbejde.

  • Du er positiv og omstillingsparat og er interesseret i at bidrage til optimering af afdelingen og afdelingens arbejdsprocesser.

  • Du er robust og løsningsorienteret med masser af gå-på mod og ikke bange for at byde ind på nye og ukendte områder, hvor du selvfølgelig vil modtage oplæring i de rette kompetencer sideløbende.

  • Du er serviceminded, opsøgende og evner at følge opgaver til dørs.

Region Sjælland tilbyder

Et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnere. Region Sjælland er en attraktiv og spændende arbejdsplads med arbejdsvilkår, der tiltrækker, videreudvikler og fastholder medarbejdere. Et professionelt netværk, der går på tværs af fagområder og strækker sig over det meste af Sjælland. I Koncern Økonomi lægges der vægt på samarbejde og dialog, tonen er uformel og der er plads til at forene arbejdsliv og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter principperne i Ny Løn.

Dit faste arbejdssted vil være i Regionshuset i Sorø, men der kan være enkelte arbejdsdage på andre lokationer.

Ansøgning og kontakt
Region Sjælland ser frem til at modtage din online ansøgning senest den 26. juli 2020. Åbn linket ”ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformular, samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.
Forventet ansættelsesstart er 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt.
For yderligere oplysninger om KØK og stillingen, kontakt venligst: Chef for Regnskabsservice Henriette Bergmann, 93 57 78 02, hberg@regionsjaelland.dk

Ansættelsessamtaler i løbet af august måned.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.