Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabs- og kontorassistent søges

Vi søger til snarlig tiltrædelse en regnskabs- og kontorassistent, da den nuværende har søgt nye udfordringer. Virksomheden udleje bolig og renovere.

 

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte: 

arbejdstid ca 15 til 20 timer om ugen 

 • Bogføring af debitorer og kreditorer
 • Finansbogholderi
 • Fakturering til lejer

Du vil desuden skulle håndtere post- og kurerforsendelser samtidig med, at der vil være noget modtagelse af opgaver fra lejer.

 


Talal Taleb / 

TA Boligudeljning

Falkevej 14 7100 Vejle

Tlf.  20520676

E-mail. Ta-is@outlook.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329735988Phoenix-4b0d15e112018-01-09T13:59:00.500Regnskabs- og kontorassistent søges

Vi søger til snarlig tiltrædelse en regnskabs- og kontorassistent, da den nuværende har søgt nye udfordringer. Virksomheden udleje bolig og renovere.

 

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte: 

arbejdstid ca 15 til 20 timer om ugen 

 • Bogføring af debitorer og kreditorer
 • Finansbogholderi
 • Fakturering til lejer

Du vil desuden skulle håndtere post- og kurerforsendelser samtidig med, at der vil være noget modtagelse af opgaver fra lejer.

 


Talal Taleb / 

TA Boligudeljning

Falkevej 14 7100 Vejle

Tlf.  20520676

E-mail. Ta-is@outlook.dk

2018-02-16T00:55:55.237 Vi søger til snarlig tiltrædelse en regnskabs- og kontorassistent, da den nuværende har søgt nye udfordringer. Virksomheden udleje bolig og renovere. Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte: arbejdstid ca 15 til 20 timer om ugen Bogføring af debitorer og kreditorer Finansbogholderi Fakturering til lejer Du vil desuden skulle håndtere post- og kurerforsendelser samtidig med, at der vil være noget modtagelse af opgaver fra lejer. Talal Taleb TA BoligudeljningFalkevej 14 7100 VejleTlf. 20520676E-mail. Ta-is@outlook.dk11Jobnet4b0d15e1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3070612TA Boligudlejning I/S11Falkevej 147100VejleDKDanmarkORS/blank.png155.718758009.56879540
ta-is@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent505109JobNet47212351000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0d15e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0d15e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0d15e1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0d15e1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale419014Kontorassistent5Kontor og administration352154427Talal Talebta-is@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark329909964Barselsvikariat - Svensktalende kontorassistentRobot Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere: Ordremodtagelse Ordreekspedition Kunderådgivning Kundeservice Eksport- og transportkoordinering Salgsbackup Ad hoc-opgaver Dine kompetencer SKAL beherske svensk i skrift og tale. Gerne på modersmålniveau Er meget serviceminded, har en smilende telefonstemme og kan yde en god service Viser arbejdsglæde, er aktiv, smilende og har et højt energiniveau Tager ansvar i forhold til dit job og i forhold til kolleger Ser dit arbejde i en større helhed og tænker alle led igennem. Og så gør det ikke noget hvis du også har humor… Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en driftig virksomhed med en fri tone, stærke brands og fantastiske gode kollegaer.

Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Ordremodtagelse 
 • Ordreekspedition
 • Kunderådgivning / Kundeservice 
 • Eksport- og transportkoordinering 
 • Salgsbackup
 • Ad hoc-opgaver


Dine kompetencer

 • SKAL beherske svensk i skrift og tale. Gerne på modersmålniveau
 • Er meget serviceminded, har en smilende telefonstemme og kan yde en god service
 • Viser arbejdsglæde, er aktiv, smilende og har et højt energiniveau
 • Tager ansvar i forhold til dit job og i forhold til kolleger
 • Ser dit arbejde i en større helhed og tænker alle led igennem.

Og så gør det ikke noget hvis du også har humor…

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en driftig virksomhed med en fri tone, stærke brands og fantastiske gode kollegaer.

NATURAL BRANDE A/SVejle2018-11-09T00:00:002018-12-20T00:00:00
329904948Kontorhjælp søges til hurtig ansættelseRobot Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar. De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening. Vi forventer, at vores nye kontorassistent bl.a. har følgende kvalifikationer: Er minimum uddannet kontorassistent. Flydende dansk i skrift og tale Er målrettet i sine opgaver. Gode evner til at kommunikere Et roligt gemyt Har erfaring telefonbetjening Har kørekort til personbil Evne til at overskue mange opgaver på en gang Er fleksibel i opgaver Vil indgå som en del af et team med en positiv ånd Stillingen er på 20-50 om ugen. Arbejdstiden er fra kl. 07:00. Lønnen er kr. 185,- pr. time plus ferietillæg.

Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar.

De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening.

Vi forventer, at vores nye kontorassistent bl.a. har følgende kvalifikationer:

 • Er minimum uddannet kontorassistent.
 • Flydende dansk i skrift og tale
 • Er målrettet i sine opgaver.
 • Gode evner til at kommunikere
 • Et roligt gemyt
 • Har erfaring telefonbetjening
 • Har kørekort til personbil
 • Evne til at overskue mange opgaver på en gang
 • Er fleksibel i opgaver
 • Vil indgå som en del af et team med en positiv ånd

Stillingen er på 20-50 om ugen.

Arbejdstiden er fra kl. 07:00.

Lønnen er kr. 185,- pr. time plus ferietillæg.

Retail Denmark LagerVejle2018-11-01T00:00:002018-12-25T00:00:00
329920051PLANLÆGNING, LOGISTIK OG OPTIMERING TIL VIRKSOMHED I FORRYGENDE VÆKSTRobot Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar? Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse? Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En vækst du vil kunne bidrage til at sikre. Fugegruppen har samlet ca. 80 medarbejdere og udfører fuge, tømrer og gasbeton arbejde i hele Danmark. Kundekredsen tæller nogen af de største i branchen og vores ordrebeholdning er god. En af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi snarest en Planner til vores planlægnings-team på 3 personer. Planlægningsafdelingen er helt central i at sikre vores knap 10.000 årlige opgaver løses optimalt. Flere gange dagligt følger du op på færdiggørelsen af opgaver. Du kigger fremad og sørger for, at der altid er den rigtige ressource til at udføre dagens opgaver. Din evne til at forudsige udfordringer og tage de rigtige beslutninger - er et vigtigt element. Vores nye medarbejder vil trives i jobbet, hvis du kan Holde mange bolde i luften på n gang Arbejde i et til tider hektisk miljø Være kreativ og få ideer til at planlægge optimalt, hele tiden Er en afslutter, der får den sidste detalje med Trives med en åben og direkte tone, der altid er løsningsorienteret Tage ansvar og initiativ, og vise du vil skabe resultater Vi tilbyder gode arbejdsforhold på et kontor med 8 medarbejdere. Beliggenheden er ved Børkop. Vi har en bred international medarbejderskare, og derfor skal du kunne tale engelsk. Det er også vigtigt at du har en vis teknisk flair men vi oplærer dig gerne. Løn efter kvalifikationer. Du vil indgå i en arbejdsplan, hvor du selv kan få indflydelse på dine arbejdstider. Men det er vigtigt at du i perioder kan være fleksibel, hvis behovet er der. Vi er generelt åbne for at sikre en sund sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv. Har du lyst at høre mere om denne spændende mulighed, så send snarest din ansøgning til job@fugegruppen.dk og ring gerne til direktør Kenneth Ryberg på 52131000 og høre mere. Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar?
Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse?
Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En vækst du vil kunne bidrage til at sikre.

Fugegruppen har samlet ca. 80 medarbejdere og udfører fuge, tømrer og gasbeton arbejde i hele Danmark. Kundekredsen tæller nogen af de største i branchen og vores ordrebeholdning er god.
En af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi snarest en Planner til vores planlægnings-team på 3 personer.

Planlægningsafdelingen er helt central i at sikre vores knap 10.000 årlige opgaver løses optimalt. Flere gange dagligt følger du op på færdiggørelsen af opgaver. Du kigger fremad og sørger for, at der altid er den rigtige ressource til at udføre dagens opgaver.
Din evne til at forudsige udfordringer og tage de rigtige beslutninger - er et vigtigt element.

Vores nye medarbejder vil trives i jobbet, hvis du kan

 • Holde mange bolde i luften på én gang
 • Arbejde i et til tider hektisk miljø
 • Være kreativ og få ideer til at planlægge optimalt, hele tiden
 • Er en afslutter, der får den sidste detalje med
 • Trives med en åben og direkte tone, der altid er løsningsorienteret
 • Tage ansvar og initiativ, og vise du vil skabe resultater

Vi tilbyder gode arbejdsforhold på et kontor med 8 medarbejdere. Beliggenheden er ved Børkop. Vi har en bred international medarbejderskare, og derfor skal du kunne tale engelsk. Det er også vigtigt at du har en vis teknisk flair – men vi oplærer dig gerne. Løn efter kvalifikationer.

Du vil indgå i en arbejdsplan, hvor du selv kan få indflydelse på dine arbejdstider. Men det er vigtigt at du i perioder kan være fleksibel, hvis behovet er der. Vi er generelt åbne for at sikre en sund sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv.

Har du lyst at høre mere om denne spændende mulighed, så send snarest din ansøgning til job@fugegruppen.dk og ring gerne til direktør Kenneth Ryberg på 52131000 og høre mere.

Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

FUGEGRUPPEN ApSVejle2018-11-29T00:00:002018-12-28T00:00:00
329922925Er du vores nye kollega?Robot Vi er inde i en travl periode og derfor søger vi netop dig,du skal hjælpe til på vores kontor i Horsens afdelingen. Arbejdstiden kommer til at hedde mandag-torsdag kl. 10.00-18.00 fredag kl. 09.00-17.00 og weekend vagt ca. hver 4 weekend. Du kommer til at indgå i en fast vagt plan. Du skal du være fleksibel og kunne afløse inden for vores åbningstid som er kl. 05.00-01.00 når der afvikles ferie osv. Vi vægter højt at du har erfaring inden for produktionsvirksomheder, lager eller ligene, dog er det et krav at du kan bruge en computer på et stabilt niveau. Vi er en servicevirksomhed og derfor er det vigtigt at du har et smil i stemmen og et højt serviceniveau og et godt overblik når tingene går hurtig. Dine arbejdsopgaver bliver Booke vikarer Kunde opfølgning Ordre håndtering Administrative opgaver Vi forventer at du har erfaring med Produktionsvirksomheder el.lign. Erfaring med computer og gerne databaser En super hukommelse Hurtigt til at tilegne dig ny viden Du skal kunne engelsk på et brugerniveau og dansk skal være super både i skrift og tale. Hvis jobbet lyder som noget for dig så send straks en ansøgning på booking@jvs.dk vi forventer at holde ansættelses samtaler sidst uge 51 og ansættelse hurtigst muligt herefter.

Vi er inde i en travl periode og derfor søger vi netop dig,du skal hjælpe til på vores kontor i Horsens afdelingen. Arbejdstiden kommer til at hedde mandag-torsdag kl. 10.00-18.00 fredag kl. 09.00-17.00 og weekend vagt ca. hver 4 weekend. Du kommer til at indgå i en fast vagt plan. Du skal du være fleksibel og kunne afløse inden for vores åbningstid som er kl. 05.00-01.00 når der afvikles ferie osv. Vi vægter højt at du har erfaring inden for produktionsvirksomheder, lager eller ligene, dog er det et krav at du kan bruge en computer på et stabilt niveau.

Vi er en servicevirksomhed og derfor er det vigtigt at du har et smil i stemmen og et højt serviceniveau og et godt overblik når tingene går hurtig.

Dine arbejdsopgaver bliver

 • Booke vikarer
 • Kunde opfølgning
 • Ordre håndtering
 • Administrative opgaver

 

Vi forventer at du har erfaring med

 • Produktionsvirksomheder el.lign.
 • Erfaring med computer og gerne databaser
 • En super hukommelse
 • Hurtigt til at tilegne dig ny viden

Du skal kunne engelsk på et brugerniveau og dansk skal være super både i skrift og tale.

 

Hvis jobbet lyder som noget for dig så send straks en ansøgning på booking@jvs.dk vi forventer at holde ansættelses samtaler sidst uge 51 og ansættelse hurtigst muligt herefter.

Jysk Vikarservice A/S, HorsensHedensted2018-12-04T00:00:002018-12-16T00:00:00
329923133Administrativ medarbejder til tjenesteplanlægningRobot Horsens, Sydøstjyllands Politi Er du serviceminded med et veludviklet struktureret planlægningsgen som trives i et travlt og dynamisk arbejdsmiljø? Er du en god og ressourcebevidst tjenesteplanlægger?Så har vi en stilling til dig.Om stillingenSom tjenesteplanlægger vil du blive placeret i Den Centrale Planlægningsenhed, som er ansvarlig for den daglige tjenestetilrettelæggelse af politikredsens ca. 775 medarbejdere, og dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor dette felt i samspil med andre opgaver i HR-afdelingen. Du skal være skarp på gældende arbejdstidsregler og kunne tilrettelægge en ressourcebevidst planlægning. Du skal kunne samarbejde bredt i afdelingen og indgå i relationer på alle niveauer i hele organisationen. Du vil opleve, at arbejdsdagen kan være hektisk og uforudsigelig, hvor n opgave hurtigt kan blive afløst af en anden. Du indgår i et team på 9 tjenesteplanlæggere, hvor opgaverne består af planlægning af større begivenheder, opfølgning på tjenesteplaner samt akut vagtdækning.Du bliver en del af HR-afdelingen, hvor der samarbejdes på tværs af opgaverne. Du er derfor fleksibel og deltager efter behov i løsningen af andre HR-relaterede opgaver. Om digVi forestiller os, at du har en administrativ kontoruddannelse samt nogle års relevant erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning og kender systemerne SAP og kan anvende programmerne i Officepakken.Du får en aktiv rolle i undervisning og vejledning, hvorfor det forventes, at du er dygtig til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt. I dit samarbejde med medarbejdere og ledere optræder du professionelt, serviceminded og samarbejdsorienteret.Du er vant til at løse administrative opgaver som kræver overblik, struktur og systematik. Du er robust og evner at arbejde under pres.Du motiveres af, at få planlagt opgaverne i et tæt samarbejde med dine kollegaer i et aktivt arbejdsmiljø, hvor engagement og fokus på trivsel er i højsædet. Du tager ansvar og leverer høj kvalitet i dit arbejde med godt humør, interesse for fællesskabet, og du bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø. Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.Dit arbejdssted bliver Sydøstjyllands Politi, Holmboes All 2, Horsens.Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den gennem hele ansættelsen.Din arbejdstid er 37 timer pr. uge incl. frokostpause.Arbejdstiden er primært dagstjeneste, men hvis den helt særlige situation påkræver det, så forventer vi, at du kan indgå i aften- eller weekendarbejde med typisk kort varsel. Kontakt og ansøgning Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Mikkelsen på 40 41 88 03. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk. Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.Samtaler forventes afholdt den 20. december 2018. Sydøstjyllands PolitiSydøstjyllands Politi er n af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener dermed ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen hvor bl.a. staben er placeret ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 775 medarbejdere, og vores pay off er: Vi skaber tryghed .Du kan følge os på Twitter@SydOjylPoliti og facebook.com politi.

Horsens, Sydøstjyllands Politi

Er du serviceminded med et veludviklet struktureret planlægningsgen som trives i et travlt og dynamisk arbejdsmiljø? Er du en god og ressourcebevidst tjenesteplanlægger?
Så har vi en stilling til dig.


Om stillingen
Som tjenesteplanlægger vil du blive placeret i Den Centrale Planlægningsenhed, som er ansvarlig for den daglige tjenestetilrettelæggelse af politikredsens ca. 775 medarbejdere, og dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor dette felt i samspil med andre opgaver i HR-afdelingen.

Du skal være skarp på gældende arbejdstidsregler og kunne tilrettelægge en ressourcebevidst planlægning. Du skal kunne samarbejde bredt i afdelingen og indgå i relationer på alle niveauer i hele organisationen.

Du vil opleve, at arbejdsdagen kan være hektisk og uforudsigelig, hvor én opgave hurtigt kan blive afløst af en anden. Du indgår i et team på 9 tjenesteplanlæggere, hvor opgaverne består af planlægning af større begivenheder, opfølgning på tjenesteplaner samt akut vagtdækning.

Du bliver en del af HR-afdelingen, hvor der samarbejdes på tværs af opgaverne. Du er derfor fleksibel og deltager efter behov i løsningen af andre HR-relaterede opgaver.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en administrativ kontoruddannelse samt nogle års relevant erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning og kender systemerne SAP og kan anvende programmerne i Officepakken.

Du får en aktiv rolle i undervisning og vejledning, hvorfor det forventes, at du er dygtig til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt. I dit samarbejde med medarbejdere og ledere optræder du professionelt, serviceminded og samarbejdsorienteret.

Du er vant til at løse administrative opgaver som kræver overblik, struktur og systematik. Du er robust og evner at arbejde under pres.
Du motiveres af, at få planlagt opgaverne i et tæt samarbejde med dine kollegaer i et aktivt arbejdsmiljø, hvor engagement og fokus på trivsel er i højsædet. Du tager ansvar og leverer høj kvalitet i dit arbejde med godt humør, interesse for fællesskabet, og du bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Sydøstjyllands Politi, Holmboes Allé 2, Horsens.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den gennem hele ansættelsen.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge incl. frokostpause.

Arbejdstiden er primært dagstjeneste, men hvis den helt særlige situation påkræver det, så forventer vi, at du kan indgå i aften- eller weekendarbejde med typisk kort varsel.


Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Mikkelsen på 40 41 88 03. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Samtaler forventes afholdt den 20. december 2018.

 

Sydøstjyllands Politi
Sydøstjyllands Politi er én af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner; Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener dermed ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen – hvor bl.a. staben er placeret – ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 775 medarbejdere, og vores pay off er: ”Vi skaber tryghed”.

Du kan følge os på Twitter@SydOjylPoliti og facebook.com/politi.

Sydøstjyllands Politi2018-12-14T00:00:002018-12-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikariat - Svensktalende kontorassistent

NATURAL BRANDE A/S

Vejle
Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere: Ordremodtagelse Ordreekspedition Kunderådgivning Kundeservice Eksport- og transportkoordinering Salgsbackup Ad hoc-opgave...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Kontorhjælp søges til hurtig ansættelse

Retail Denmark Lager

Vejle
Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar. De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening. Vi forventer, at vores nye kontoras...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:25. december 2018

PLANLÆGNING, LOGISTIK OG OPTIMERING TIL VIRKSOMHED I FORRYGENDE VÆKST

FUGEGRUPPEN ApS

Vejle
Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar? Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse? Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En væk...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Er du vores nye kollega?

Jysk Vikarservice A/S, Horsens

Hedensted
Vi er inde i en travl periode og derfor søger vi netop dig,du skal hjælpe til på vores kontor i Horsens afdelingen. Arbejdstiden kommer til at hedde mandag-torsdag kl. 10.00-18.00 fredag kl. 09.00-17.00 og weekend vagt ca. hver 4 weekend. Du kommer ...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:16. december 2018

Administrativ medarbejder til tjenesteplanlægning

Sydøstjyllands Politi

Horsens, Sydøstjyllands Politi Er du serviceminded med et veludviklet struktureret planlægningsgen som trives i et travlt og dynamisk arbejdsmiljø? Er du en god og ressourcebevidst tjenesteplanlægger?Så har vi en stilling til dig.Om stillingenSom tj...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:18. december 2018