Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsansvarlig


Regnskabs- og IT-ansvarlig til DANREN BOGDOL


VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL, en Regnskabs- og IT-ansvarlig til hovedkontoret i Odense. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med 550 kollegaer, der opererer i hele landet. DANREN BOGDOL er en stærk spiller i markedet indenfor erhvervsrengøring og facility services og er ejet af den nordtyske servicekoncern BOGDOL med 5000 ansatte. Du får en central og alsidig rolle med det overordnede ansvar for selskabets økonomifunktion samt IT.    


Jobbet

Stillingen spænder bredt og er rettet mod en person, der grundlæggende har regnskab som speciale, men elsker at arbejde med IT. I samarbejde med engagerede kollegaer og lederteamet får du ansvar for bogholderi, månedsrapportering og regnskab for to driftsselskaber og et holdingselskab samt indgår som tovholder på den igangværende implementering af Microsoft Dynamics 365 BC. Implementeringen af systemet er i slutfasen, og du skal, i samarbejde med dine kollegaer, sikre endelig og succesfuld brug af systemet fremadrettet. Din rolle som IT-ansvarlig indebærer ansvar for ERP-systemet og optimal brug heraf, indkøb af hardware, sikkerhed og samarbejde med eksterne IT-partnere.


Du har et tæt samarbejde med diverse stakeholders, herunder moderselskab, revision, IT-partner og leverandører. Dit mål er at sørge for kvalitet og effektivisering af de gængse forretningsprocesser, hvor du understøtter forretningsgangene i huset og sørger for korrekt og rettidig rapportering til det tyske moderselskab BOGDOL. Du får en betroet funktion i sparring med ledergruppen og indgår i et administrativt team bestående af en personalemedarbejder, en økonomimedarbejder og en administrationselev.


Dine arbejdsopgaver:

  

  •  Månedsregnskaber for to driftsselskaber og et holdingselskab
  •  Rapportering til tysk moderselskab
  •  Udarbejdelse af årsregnskab og bindeled til revision
  •  Ansvar for bogholderi, afstemning og momsafregning
  •  Udarbejdelse og controlling af projektregnskab, budgetter og forecast
  • Kontakt til bank og forsikringsmægler, analyser og øvrige ad-hoc opgaver
  • Økonomistyring, som sikrer optimal drift, brug og udvikling af ERP-system
  • Drift, vedligehold og brugersupport af IT til dine 25 funktionærkolleger
  • Koordinering med mobil-/IP-telefoni og IT
  • Ansvarlig for indkøb og opsætning af hardware efter behov

Vi forventer

Du har nogle års erfaring med økonomi, regnskab eller som controller, suppleret med flair og interesse for IT. Vi forestiller os, at du er uddannet Cand. Merc. Aud., HD i Regnskab, har erfaring fra revisionsbranchen eller lignende. Har du erfaring fra servicefaget eller en bemandingstung branche, er det en fordel. Du er engageret og brænder for at levere præcise resultater og optimal økonomistyring. Det er vigtigt, at du trives i en flad og dynamisk organisation, hvor service er i fokus, og tværfagligt samarbejde motiverer dig. Du er talminded og stærk i formuleringen på dansk og engelsk. Vi ser gerne, at du taler tysk eller er villig til at blive fortrolig med det. Som regnskabs- og IT-ansvarlig forventer vi, at du er fleksibel, hjælpsom og har hands-on. Derudover har du erfaring og interesse for ERP-systemer og IT, der gør, at du kan styre virksomheden sikkert i mål og drive en optimal forretning. Det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics 365.


Person

Som person er du ambitiøs, forretningsorienteret og besidder et stort drive. Med en positiv og struktureret tilgang arbejder du detaljeret og har overblik. Du er målrettet og leverer rettidigt med en skarp og pligtopfyldende omhu. Da du skal præsentere jeres resultater for det tyske moderselskab, er det vigtigt, at du har lyst til at tilegne dig de sprogmæssige kundskaber. Du er proaktiv i din tilgang til opgaver og mennesker omkring dig og kan navigere i en omskiftelig hverdag, hvor dine kompetencer inden for økonomi og regnskab, IT og rapportering kommer i spil.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med varierende arbejdsopgaver i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er travlhed, højt til loftet og plads til humor. Du bliver en del af et erfarent team, der har et højt vidensniveau indenfor regnskab og det nye ERP-system. Der er mulighed for både personlig og faglig udvikling, og DANREN BOGDOL understøtter gerne med uddannelse. Med din stilling følger ansvar, handlefrihed og indflydelse i en flad organisation med god sparring og korte veje til beslutning. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer.Ansøgningsfrist: 25/06/2021


Søg nu


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.