Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsansvarlig / Controller

Er First Class en del af dit DNA? Vil du arbejde med en bred vifte af regnskabsopgaver i en international luftfartsvirksomhed, hvor vi udvikler os i fællesskab og sammen hjælper vores kollegaer med at levere et højt fagligt kvalitetsniveau? Hvis ja, så er det dig, vi mangler!

Du vil fra første dag blive mødt af et veloplagt og dynamisk økonomiteam, der i samarbejde med dig skal løfte afdelingens mange varierende arbejdsopgaver. Med direkte reference til koncernens CFO får du ansvaret for, at regnskabsmaterialet i koncernens driftsselskaber altid har et retvisende driftsresultat. Afdelingen står over for nogle spændende projekter, hvorfor du bliver en vigtig spiller på holdet.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde materiale til månedsrapporteringen
 • Kontrol og overblik over kreditorer og debitorer
 • Omkostningskontrol samt afstemning af driftskonti
 • Afstemning af/overblik over balanceposter
 • Afstemning af intern samhandel i koncernen
 • Afstemning og rapportering af moms
 • Udarbejde materiale til revisionen
 • Ansvarlig for politikker, retningslinjer og procedurer inden for økonomi
 • Udvikling og tilpasning af økonomisystem
 • Bogføring efter behov
 • Diverse ad hoc opgaver

Arbejdsopgaverne dækker alle koncernens driftsselskaber og aktiviteter i Europa.

Profil:

Det er afgørende, at du er ”hands-on” på opgaverne og får dine egne opgaver afsluttet. Vi forventer, du samtidig har en teamplayer-indstilling, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi med en fælles indsats kan bidrage til et fælles mål og resultater. Du er ikke bange for at sætte dit personlige kvalitetsstempel på arbejdsopgaverne, og du er altid parat til at hjælpe en kollega, der har behov. Det er afgørende, du tror på dig selv og dine kollegaer – ”Fællesskabet og sammenholdet gør os stærke”.

Du er proaktiv og effektiv, så du kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag.

Vi forventer, du har en regnskabsmæssig baggrund fra en lignende stilling; revision, controller, HD (R) eller tilsvarende. Det er afgørende, du har nogle gode IT-færdigheder, herunder Excel, samt er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer. Derudover forventer vi, du har et godt kendskab til engelsk.

Vi lægger vægt på, at du med dit gode humør er med til at sprede en god stemning i afdelingen og af natur er udadvendt. Du opfattes altid som venlig og imødekommende, og selvstændighed og struktur er en vanlig tilgang til udførelsen af dine opgaver. Du tænker i helheder og leverer dine arbejdsopgaver til aftalt tid.

Vi tilbyder…

Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en dynamisk, familieejet virksomhed. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer. 

Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode kolleger, gode arbejdsvilkår og fine kontorfaciliteter. Vi har en kantineordning samt et kulturudvalg, der arrangerer spændende personaleevents. 

Du tilbydes desuden:

 • Pension, sundhedsforsikring og arbejdsuniform, som en del af pakken, der venter på dig
 • Løn efter kvalifikationer

Dine nye kollegaer i økonomiafdelingen ser frem til, at du bliver en del af deres team, hvorfor vi glæder os til at modtage din ansøgning og til kunne byde dig velkommen om bord hos SUN-AIR.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen.

For mere info om SUN-AIR besøg vores hjemmeside www.sunair.dk

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.