Gem job

Regnskabsansvarlig, Karlslunde

PersonaleBørsen søger for vores kunde Kaeser Kompressorer A/S, en struktureret, imødekommende og selvstændigt arbejdende regnskabsansvarlig. Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for virksomhedens kreditorer, debitorer og samtidig supportere dine kolleger med generel regnskabsassistance? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Jobbet

Som virksomhedens regnskabsansvarlige kommer du til at tegne regnskabsafdelingen og selvstændigt tage ansvaret for virksomhedens bogholderi. Du vil indgå i et stærkt team bestående af 14 engagerede kolleger i administrationen, som alle brænder for at levere et professionelt stykke arbejde i forhold til kolleger og kunder.

Dine ansvars- og fokusområder vil blandt andet indeholde:

 • Håndtering af virksomhedens kreditorer og debitorer
 • Bogføring
 • Bankafstemninger
 • Rykkerskrivelser
 • Håndtering af inkassosager
 • Afstemning af moms
 • Styring af lager
 • Forberede måneds- / årsluk. Indstilling til revision
 • Ad-hoc

Desuden vil du, i tæt samarbejde med administrerende direktør, stå for den årlige budgetplanlægning og løbende opfølgning på denne. Stillingen indeholder ikke personaleansvar.

Din dagligdag vil foregå på kontoret i Karlslunde, og du vil komme til at referere direkte til virksomhedens administrerende direktør. På kontoret hersker der en god familiær stemning, hvor man sammen fokuserer på at støtte - og spille hinanden bedre. Desuden vil der være mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid i forhold til din private situation.

Kandidaten

Vi tænker, at du har regnskabsmæssig uddannelse og interesse samt minimum 10 års erfaring fra en tilsvarende funktion. Gerne i en international virksomhed.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring med selv at drive en regnskabsafdeling og de mange forskellige facetter dette indbefatter. Du er selvkørende og evner at få ting eksekveret, besidder et højt servicegen og bidrager naturligt til den gode stemning på kontoret. Endvidere er du kendetegnet ved at du:

 • Evner at arbejde selvstændigt, planlægge og prioritere
 • Besidder stærke kommunikative evner
 • Er struktureret, systematisk og besidder et godt øje for detaljen
 • Er imødekommende, serviceminded og hjælpsom

Du har generelt flair for IT, er velbevandret i MS Office, Excel og ERP-systemer. Har du arbejdet med SAP er det et plus.

Virksomheden tilbyder

Der er tale om et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en international markedsledende virksomhed, hvis produkter gør en forskel for mennesker i mere end 140 lande. På kontoret i Karlslunde bliver du en del af en organisation på 44 medarbejdere. Du vil få engagerede kolleger med en familiær og engageret omgangstone. En kultur hvor vi tager ansvar for egen funktion, og samtidig er klar til altid at hjælpe hinanden.

Sprog

Dansk, engelsk i skrift og tale. Tysk er en fordel.

Løn

Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke inklusiv pension og lap top.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Virksomheden

Siden 1919 har Kaeser Kompressorer været udbyder af trykluftsystemer og har på verdensplan rundt regnet 7000 medarbejdere. Vi ser os selv som vores kunders partner og udvikler skræddersyede, energibesparende og pålidelige trykluftløsninger. Med vores filosofi "Mere trykluft med mindre energi“ har vi udviklet os til en af de førende inden for vores branche på verdensplan. Du kan læse mere om Kaeser Kompressorer her: https://dk.kaeser.com/


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.