Regnskabsansvarlig til Albe Emballage A/S

Trives du i et resultatorienteret og imødekommende miljø? Vil du være med til at styrke økonomifunktionen, og trives du med at få ansvaret for det overordnede bogholderi og regnskab, samtidig med at du får et stort indblik i en mellemstor handelsvirksomhed? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

 

ALBE Emballage A/S

 

Vi søger en regnskabsansvarlig til Albe Emballage A/S i Hedehusene

 

Hos Albe Emballage A/S vil du skulle varetage en bred vifte af opgaver indenfor hele bogholderiet. Du vil få en central funktion i virksomheden, og du vil have tæt sparring med direktøren samt stor kontaktflade, også på tværs i virksomheden, og du vil ligeledes være en del af at vedligeholde de automatiserede regnskabsmæssige processer og procedurer samt interne arbejdsgange.

 

Dine primære opgaver bliver:

  • Finansbogholderi, herunder indtastning af bilag, afstemninger af moms og bank
  • Kreditorbogholderi
  • Betaling af leverandører
  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber til revision
  • Fakturering
  • Håndtering af valuta
  • Lønadministration
  • Budgettering, opfølgning og likviditetsstyring i tæt samarbejde med direktøren
  • Diverse ad hoc-opgaver

Derudover kan der forekomme administrative opgaver, og du skal være indstillet på at yde en ekstra indsats i de perioder, hvor det kræves.  

 

Faglige kvalifikationer:
Du skal have stor erfaring med regnskab og har formentlig arbejdet som regnskabsansvarlig eller som økonomiassistent. Du er vant til at arbejde med sammenligningstal i forhold til året før og formår at danne dig et billede af regnskabet.

 

Personlige kvalifikationer:
Dine stærkeste egenskaber er at have en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, hvor du ikke går på kompromis med effektivitet og kvalitet. Du har blik for detaljen, og du formår at bevare overblikket og har en god situationsfornemmelse for hele forretningen. Du trives med at have flere bolde i luften og masser af gåpåmod.

 

IT:
Du er rutineret i Office-pakken, og du er vant til at arbejde i Excel og kan trække oplysninger over i Excel fra ERP-systemet og arbejde videre med tallene. De arbejder i systemet Key Balance, et meget effektivt styringssystem til blandt andet lagerstyring, nøgletal og andre anvendelige funktioner. Det er dog ikke et krav, at du har erfaring i dette system. 

 

Sprog:
Du er rutineret i engelsk mundtligt og skriftligt, og du formår at kommunikere klart og tydeligt på dansk i skrift og tale.

 

ALBE Emballage A/S er et 100% danskejet firma, som blev grundlagt i 1981 med det formål at betjene hele den danske industri med hjælpemidler til lukning og forsegling af kartoner og pallegods. Siden er sortimentet udvidet kraftigt, og Albe Emballage A/S kan i dag kalde sig totalleverandør af industri- og transportemballage i ind- og udland. En yderst professionel virksomhed som har et sundt arbejdsmiljø, god kultur, og hvor fællesskab og teamånd kendetegner dem.
Løn forhandles efter kvalifikationer, og du indgår i virksomhedens pensionsordning og sundhedsforsik­ring.

Se mere om Albe Emballage A/S på: www.albeemballage.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Albe Emballage A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 2329 4411.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.