Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsansvarlig til Green Box

Green Box er placeret i Aulum og startede i 2014 på at levere præfabrikerede badeværelser til store byggeprojekter i Danmark. Virksomheden har 135 medarbejdere og er fortsat i stor vækst. Baggrunden for ansættelsen er, at den nuværende regnskabsansvarlig har søgt nye udfordringer.

Som regnskabsansvarlig får du ansvar for den daglige styring af bogholderiet. Vi har månedsrapporteringer til aktionærerne/bestyrelsen, hvor du skal færdiggøre månedsbalancen. Herefter udarbejder økonomichefen den eksterne månedsrapportering.

Opgaverne er fakturering, håndtering af arbejdsgarantier, debitorforsikring og rykning, afstemning af salgskontrakter, moms og afgifter, opfølgning på produktionsordrer, igangværende arbejde, diverse periodiseringer, varelager og almindelig bogføring.

På sigt bliver lønområdet også en del af dine opgaver, da det er en klar målsætning, at der fremadrettet er ens kompetencer hos dig og din kollega i bogholderiet. I refererer til administrations- og økonomichefen, og du vil få tæt kontakt til projekt-, indkøb- og lagerafdelingen.

Din profil

 • Vi foretrækker +5 års erfaring, hvor du har haft ansvaret for et bogholderi. Stammer erfaringen fra en produktionsvirksomhed, er det en fordel.
 • Du har solid erfaring med Navision og Office-pakken.
 • Du har erfaring med månedafslutninger. Det er positivt, hvis du også selv har haft ansvaret.
 • Du evner samarbejde på tværs af afdelinger og følger opgaverne til dørs.
 • Du trives med en høj grad af frihed under ansvar og har en positiv indstilling.
 • Du arbejder struktureret, selvstændigt og omhyggeligt.

Hos Green Box får du

 • Meget veldefinerede og fastlagte opgaver. Der er tydelige forventninger til dig, og du kan se frem til en stabil og spændende hverdag.
 • Et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar.
 • Der er altid sparring og hjælp til rådighed, hvis du har behov.
 • En ordentlig omgangstone, plads til uenighed, og at der tages godt imod nye kollegaer.
 • Kollegaer der er nede på jorden, og som brænder for deres arbejde.
 • En attraktiv løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Om Green Box

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Der er skabt en god arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne.

Green Box har en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i hele virksomheden og til de tilfredse kunder. Green Box har bedste kvalitetsgodkendelse. Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien. Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.

Green Box er kåret som Børsens Gazelle 2019 og er på fire år vokset med 951%, hvilket har placeret virksomheden på en 6. plads på Børsens Gazelles top ti i Region Midtjylland. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.