Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsassistent til Bogholderiteamet på Regionshospitalet Randers

Bogholderiteamet på Regionshospitalet Randers søger en økonomiassistent. Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt og gerne senest den 1. november 2020. Den er normeret til 37 timer pr. uge.
 
Stillingenes indhold
Du bliver en del af et team på 4 medarbejdere, som alle arbejder med opgaver inden for bogholderi. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:
 

  • Betaling og udarbejdelse af fakturaer
  • Daglige bogføringer
  • Afstemninger
  • Håndtering af kursusafregning
  • Ad hoc opgaver bl.a. i samarbejde med kollegaer i administrationen, afdelingsledelser samt øvrigt personale på hospitalet.
 
Bogholderitemaet er en del af Økonomienheden, der herudover har et budgetteam på tre medarbejdere.
 
Forventninger til dig
Vi ønsker først og fremmest en kollega, der har kompetencer inden for regnskabsvæsen og er engageret i opgaver inden for bogholderi, og som i øvrigt er fuld af initiativ og godt humør. Derudover har vi følgende forventninger til dine kompetencer:
 
  • Du har erfaringer med fakturering/kontering og andre konkrete arbejdsopgaver i et bogholderi, gerne i regionalt regi
  • Du har kendskab til reglerne for regnskabsvæsen samt forståelse for kontoplaner.
  • Du har erfaring med brug af ØSIndsigt, men dette er ikke et krav.
  • Du har flair for at arbejde med tal og er god til at planlægge og prioritere egne opgaver.
  • Du kan indgå aktivt og konstruktivt i samarbejdet internt i bogholderiet, i den samlede økonomifunktion samt med klinikere og andet personale på hospitalet.
 
Vi kan tilbyde dig
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med dygtige kolleger, albuerum og gode udviklingsmuligheder i en enhed, hvor faglige og personlige forskelligheder ses som en styrke og bruges konstruktivt.
 
Vi har en uformel omgangsform, hvor der er fokus på, at alle medarbejdere har adgang til faglig sparring og udvikling samt sikkerhed for ledelsesmæssig opbakning og afklaring, når det er nødvendigt.
 
Vi har fleksordning i Administrationen og mulighed for at arbejde hjemme.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende HK-overenskomst efter principperne om lokal løndannelse. Der må påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen.

Kontakt: 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Økonomichef Philip Johnsen på telefon 24 94 72 08 eller teamkoordinator Karen Rasmussen på telefon 78 42 01 32.
 
Ansøgningsfrist torsdag den 17. september 2020
 
Ansøgningen skal sendes via Link: ”Søg job/Send ansøgning”.

Der vil blive afholdt samtaler torsdag den 24. september og mandag d. 28. september 2020.
 
Om Økonomienheden, staben og hospitalet
Økonomienheden varetager hospitalets tværgående opgaver vedrørende økonomi- og budgetstyring, regnskab og bogholderi. Økonomienheden ledes af en Økonomichef og har i alt 7 medarbejdere.

Økonomienheden er en del af hospitalets stab, der herudover omfatter Planlægning, HR, Kvalitet og Sundheds-it,  Kommunikation og Ledelsessekretariat, Forskning og uddannelse samt Aktiv patientstøtte
 
Regionshospitalet Randers er et af landets mest produktive hospitaler, og vi leverer gode resultater i forhold til kvalitet og patienttilfredshed. Men vi vil mere end det. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil være et af de mest attraktive hospitaler for patienter, borgere og medarbejdere.
 
Du kan læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.