Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsassistent til maskinstation i vækst

Er du skrap til tal? Har du styr på debet/kredit? Er du typen, der elsker struktur og er du god til at få opgaver gennemført effektivt og med højt fagligt niveau? Så har vi stillingen til dig!

Afhængig af din profil og baggrund vil dine arbejdsopgaver blandt andet være:

  • Daglig bogføring og fakturering og evt. dagseddelregistrering i C5 og senere Navision
  • Administration og afstemning af kreditorer og debitorer
  • Betalinger
  • Ajourføring af anlægs- og leasingkartoteker
  • Momsopgørelse
  • Assistere med afstemningsopgaver i forbindelse med periode- og årsregnskaber
  • Månedsløn
  • Forsikringsadministration
  • Sekretær opgaver som ex. lave skemaer
  • Øvrige ad-hoc opgaver

Stillingen er nyoprettet med start primo juni 2018 og forventes at være på 37 timer ugentligt og referere til vores regnskabschef.

Som person er du et grundigt, ansvarsbevidst ordensmenneske, der arbejder systematisk og struktureret uden at du mister fleksibilitet og effektivitet, og du går bestemt ikke af vejen for at lære noget nyt.

Vi forestiller os derfor at du har en kontoruddannelse med speciale i regnskab og et godt kendskab til landbrug. Generelt har du flair for IT, du kender Microsoft Navision C5 og Microsofts Office pakke – herunder specielt Excel - indgående. Du er struktureret og kan lide at arbejdsgange og processer er i et system. Du får tingene til at lykkedes, så vi sammen kan få succes.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads i en travl, uformel virksomhed med en afslappet omgangstone og gode kollegaer. Vi har ordnede forhold, et udvalg af personalegoder og hyggelige sociale arrangementer. Du har naturligvis indflydelse på din til tider travle hverdag. Løn efter kvalifikationer.

Er det her en stilling for dig, så send din ansøgning med CV til: post@rostgaardmaskinstation.dk att.: Regnskabs- og administrationschef Pernille Junge Knudsen. Har du spørgsmål kan Pernille også kontaktes på post@rostgaardmaskinstation.dk

 

Lidt om os:
Rostgård Maskinstation er en moderne maskinstation i rivende udvikling i en fantastisk og spændende branche. Vi vægter kvalitet, troværdighed og fleksibilitet højt og vi har en ambition om at være en seriøs samarbejdspartner for vores kunder. Vores værdier er baseret på at have et godt ry, glade medarbejdere, glade kunder og en sund økonomi. Vi er i øjeblikket 25 maskinførere og elever til den kommende sæson 2018. Vi bor i landsbysamfundet Københoved, lige midt i mellem 6600 Vejen og 6630 Rødding. Se lidt om os på www.rostgaardmaskinstation.dk eller @rostgaardmaskinstation på Facebook!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her