Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsassistent til Regnskab, Center for Økonomi, It og Personale

Regnskabsassistent til Regnskab, Center for Økonomi, It og Personale

 

Arbejdet består af kontering, bogføring, betalinger, afstemning og andre arbejdsopgaver indenfor regnskab.

 

Det drejer sig om 2 stillinger, den ene er 37 timer om ugen og den anden 25 timer om ugen. Stillingerne er til besættelse den 1. juni 2018.

 

Vi forventer, at du har kendskab til kommunens bogføringssystem OPUS. At du er flexibel og har humor.

 

Regnskab er en del af Center for Økonomi, IT og Personale, og arbejdsstedet er pt. på Møllevænget 1 i Nexø. I Nexø er Regnskab, Budget og Løn og personale placeret med ca. 80 medarbejdere. Der er 40 medarbejdere i Regnskab.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 23. april 2018.

 

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 18.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Stæhr på 56922502 eller Karen Lyn Jacobsen på 56921305.

 

Bornholms Regionskommune 

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her