Regnskabschef

Vil du være ansvarlig for Banedanmarks regnskab, der omfatter aktiviteter for mere end 7 mia. kr. årligt?
Vi søger en struktureret og initiativrig regnskabschef, der brænder for at udvikle vores regnskabsprocesser ved siden at fastholdelsen af den stabile drift. Du vil få en central rolle på økonomiområdet, hvor vi løbende arbejder på at digitalisere og udvikle vores økonomistyrings- og regnskabsprocesser.

Regnskabsafdelingen består af 11 medarbejdere, som du får personaleansvaret for. Du vil desuden få det overordnede ansvar for et bogholderi på 7 medarbejdere, der ledes af en teamleder. Sammen har du og teamlederen ansvaret for, at Banedanmark aflægger et retvisende årsregnskab, og at vi understøtter organisationen i den løbende håndtering af registreringer, betalinger med mere. Vi har en kompleks økonomi, der spænder fra store infrastrukturprojekter over vedligehold til den løbende drift. Som regnskabschef vil du få en væsentlig rolle i udviklingen af vores regnskabsprocesser, som vi løbende arbejder på at gøre mere brugervenlige og effektive.

Regnskab og ledelse
Du bliver sektionschef og kommer dermed til at være en del af ledelsesgruppen i området Økonomi, der består af fem sektioner. Vi har i fællesskab ansvaret for økonomiprocesserne og arbejder sammen om at udvikle økonomistyringen.

Økonomi har til opgave at tilvejebringe velfunderede beslutningsgrundlag for økonomistyringen på kort og lang sigt. Det er afgørende, at området leverer tydelig kommunikation om økonomiske forhold til vores samarbejdspartnere i resten af organisationen. Derudover er det vigtigt, at økonomiområdet støtter organisationen i alle økonomiprocesser. Som sektionschef vil du indgå i et tæt samarbejde med indkøbsområdet og regnskabsmedarbejderne i hele organisationen, ligesom du er kontaktperson i forhold til Rigsrevisionen.

Vi har fokus på velfungerende processer, der sikrer, at vores leverancer sker i rette tid og kvalitet. Du skal sikre, at Regnskab og Bogholderi har processer, der er effektive og sikre et retvisende regnskab. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe gode relationer til dine samarbejdspartnere og sikre, at vi i fællesskab når vores mål.

Involverende leder, der er skarp på regnskab og digitalisering
Du har en relevant akademisk uddannelse som eksempelvis cand.merc.aud, cand.merc., cand.oecon. eller lignede. Du har solid erfaring med regnskabsaflæggelse – gerne i en offentlig organisation. Du har desuden erfaring med ledelse og trives godt med både at støtte og udfordre forretningen. Vi styrer økonomien i SAP, som det vil være en fordel du har kendskab til.

Det er vigtigt, at du har en god forretningsforståelse, således at du i samarbejde med resten af organisationen kan udfordre og sikre at vores regnskabsaflæggelse fungerer hensigtsmæssigt. Du evner at kommunikere effektivt med dine interessenter og har veludviklede kompetencer for tværorganisatorisk samarbejde.

Som person er du engageret, analytisk, selvstændig og udadvendt. I din ledelsesstil er du tydelig og involverende, og du tøver ikke med at gå forrest. Det falder dig naturligt at organisere og strukturere, ligesom du evner at holde overblikket over fremdriften på de opgaver, som du og din enhed har ansvaret for.

Løn
Du tiltræder en stilling i lønramme 36, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef Anne Hougaard Olesen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Turnusingeniør til Kørestrøm

Elektrificering

København
I foråret 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbanebranch...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Turnusingeniør til Spor

Femern

København
I sommeren 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbanebranc...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Turnusingeniør til Byggeledelse

Spor Øst

København
I eftersommeren 2018 ansætter vi vores nye hold af turnusingeniører måske du er en af dem? Som turnusingeniør bliver du en del af vores stærke, ingeniørfaglige miljø med rig mulighed for at opbygge et netværk blandt de dygtigste eksperter i jernbane...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

København
Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

København
Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018