Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REGNSKABSCHEF - ejendomsadministration

- med reference til Adm. Dir.

VIRKSOMHEDEN

Bøg Madsen Ejendomme er en fondsejet virksomhed, der investerer i unikke udlejningsejendomme i Odense til glæde og gavn for Fyn. De har omkring 170 lejligheder fordelt primært i Odense Centrum. https://bogmadsenejendomme.dk - http://ebøgmadsensfond.dk

Virksomheden drives i dag af 2. & 3. generation, fra kontoret på Filosofgangen i Odense C. Herfra varetages den daglige drift og investering af ejendommene i selskabet, samt ledelsen af virksomheden.

STILLINGEN

I forbindelse med en omorganisering oprettes stillingen som Regnskabschef, på deltid med ca. 20-25 timer om ugen. Den nye Regnskabschef har mulighed for at tilrettelægge arbejdstiden efter egnet ønske og i samarbejde med ledelsen. Regnskabschefen ansættes i Bøg Madsen Holding A/S med reference til adm.dir. Jens Bøg Madsen.

Ejendomsadministrationen, herunder kontraktskrivelser, huslejebetaling, mv. varetages af en ekstern ejendomsadministration - Domhusgården. Domhusgården bogfører de bilag der omhandler Ejendomsselskabet og samarbejder med de nødvendige oplysninger ved eks. kvartaltsregnskab og årsregnskab.

Som Regnskabschef forventes det, at der er styr på hele virksomhedens nøgletal og økonomi generelt. Det forventes desuden en løbende rapportering til både ledelse og bestyrelse på de ønskede nøgletal og forklaringer bag tallene.

Regnskabschefen får det økonomiske ansvar for organisationens 4 selskaber i organisationen. Der er bl.a. et selskab i Holland, ligesom Fonden og Holding indeholder forskellige arbejdsopgaver. De primære opgaver omhandler driftselskabet Bøg Madsen Ejendomme, hvor ledelsen løbende vil have brug for økonomisk overblik og styring.

OPGAVEN

Opgaverne omfatter i hovedstræk:

 • Oprettelse og finansbogføring – E. Bøg Madsens fond
 • Oprettelse og finansbogføring – Bøg Madsen Beheer BV (Holland)
 • Bogføring i Bøg Madsen Ejendomme (udover det der bogføres hos Domhusgården)
 • Bogføring i Bøg Madsen Holding
 • Styring af anlægskartotek og afskrivninger
 • Afstemning af alle banker, samt bogføring af finansiering og aktieudbytte
 • Bogføring og kontrol af afregninger fra Formue Fyn
 • Indrapportering af moms
 • Udarbejde budget
 • Kvartalsvis rapportering ud fra regneark, der kommer fra Domhusgården, samt egne tal
 • Fakturering og bogføring af koncernbidrag
 • Værdireguleringer af ejendomme
 • Klargøring af årsregnskab til revisor

Arbejdsopgaverne der vedrører ejendomsselskabet udføres i tæt samarbejde med Domhusgården, hvor der er tilknyttet 3 medarbejdere, som leverer serviceydelser til Bøg Madsen Ejendomme.

KANDIDATEN

Du har erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen. Det er vigtigt, at du har en solid erfaring med økonomistyring og er i stand til at være ”eneste” medarbejder i funktionen.

UDDANNELSE

HD-R, Cand.merc.aud. eller tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund. Det er vigtigt, at du har en solid erfaring med økonomistyring og er i stand til at være ”eneste” medarbejder i funktionen.

BOPÆL

Du bor på Fyn og gerne i Odense, men det er ingen betingelse.

GAGE PAKKE

Gagen afspejler arbejdstid og kompetencer + pension mv.

SPROG

Du kan formulere dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

IT

Erfaring med Navision, superbruger i Excel og derudover god bruger af MS Office

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

En stilling med stor selvstændighed og samtidigt med stor indflydelse i selskabet.

STARTTIDSPUNKT

Gerne med ansættelse pr. den 1. november og senest den 1. december 2019, men vi venter gerne på den helt rigtig.

Kun ansøgninger via linket ”søg stillingen” bliver accepteret og behandlet. Ansøgninger modtaget udenom linket vil blive afvist og slettet ved modtagelse.

Only applications via the link “apply” are accepted and processed. Applications received outside the link will be rejected and deleted upon receipt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.