Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabschef med evner for faglig sparring til København K

Regnskabschef med evner for faglig sparring       
Vil du have indflydelse i en succesrig vækstvirksomhed i hjertet af København, og har du branchebaseret viden til at være faglig sparringspartner for et team?

 

Hands-on regnskabsarbejde og faglig sparring

Du bliver økonomichefens vigtigste sparringspartner og faglig leder for økonomiafdelingens syv medarbejdere. Alle, inklusive dig selv, refererer til økonomichefen. Dit job handler grundlæggende om at sikre, at Heimstaden har fuldstændig styr på alle regnskaber. Hver af virksomhedens ejendomme er et selvstændigt selskab med eget regnskab. Sideløbende med dit hands-on regnskabsarbejde giver du dit væsentlige og meget værdsatte bidrag til fortsat udvikling af funktionen på alt fra systemer til arbejdsgange.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Lede den daglige drift og sikre høj regnskabsmæssig kvalitet på tværs af selskaber
  • Arbejde hands-on med driften
  • Være faglig sparringspartner for p.t. syv medarbejdere
  • Udarbejde og vedligeholde forretningsgange
  • Bidrage til udvikling af funktionen på tværs af systemer, værktøjer og processer

Afdelingen består foruden økonomichefen af tre Finance Controllere, en Senior Controller, en Junior Controller samt to kreditorbogholdere. Kulturen er uformel med korte beslutningsveje og vægt på tillid, trivsel, åbenhed og ærlighed.

Stærk på årsregnskaber og superbruger i Unik Bolig

Vi leder efter en profil med konkret erfaring fra ejendomsbranchen, og som har stor passion for regnskaber. Om du har været regnskabschef eller i en senior rolle er ikke afgørende, så længe du er klar til at tage den faglige styrepind i det daglige. Du får derfor også brug for dine gode kommunikationsevner, både når det gælder konkrete regnskabstekniske spørgsmål og ift. formidling af mere overordnede budskaber. Som del af en vækstvirksomhed skal du samtidig være klar til løbende forandringer, og du skal kunne sikre, at teamet fagligt er med på nye tiltag. Dertil har du:

  • En uddannelse som revisor eller tilsvarende erfaring
  • Min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Indgående kendskab til gældende årsregnskabsregler
  • Superbrugererfaring i Unik Bolig
  • Gode engelskkundskaber, skriftligt som mundtligt

Som person er du

Passioneret og i stand til at arbejde med højt tempo samt med et bredt funderet aktivitetsniveau. Du tager helt naturligt ansvar for dine opgaver og kan håndtere løbende forandringer. Samtidig er du god til at kommunikere åbent.

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Som Heimstadens kommende regnskabschef bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Genvejen til tilfredse kunder går gennem dedikerede medarbejdere, og derfor sigter Heimstaden mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling, som hjælpes på vej med attraktive personalegoder som byens bedste frokostordning, pension og sundhedsforsikring, sociale arrangementer og meget mere.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med virksomhedens værdier? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Rekrutteringsprocessen varetages af erfarne specialister fra konsulentvirksomheden Moment.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Moment på 7020 1835.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.