Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsfører til kirkekasser i Odder Provsti

Til det fælles regnskabskontor for menighedsråd i Odder Provsti søges en regnskabsfører til kirkeregnskaber til tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest her efter. I Samarbejdet deltager for tiden 5 menighedsråd. Regnskabskontoret er beliggende i Odder sammen med provstikontoret. Regnskabsføreren har som sit primære ansvarsområde regnskabsfunktionen for kirkekasserne.

Ansættelsesmyndigheden er bestyrelsen for regnskabssamarbejdet. Se vedtægt for samarbejdet her http://www.km.dk/fileadmin/share/kursus/Bilag_2048216_v1_Samarbejdsaftaler__-_Samarbejdsaftale_Faelles_Regnskabskontor.pdf

Stillingen
Stillingen er på 35 timer i ugentligt gennemsnit.

I stillingen indgår budgetlægning, løbende bogføring, årsregnskab og kasserervirksomhed for et antal kirkekasser samt lønindberetning. Arbejdet foregår i samarbejde med menighedsrådene, som har ansvar for kirkekasserne. Der forekommer aftenmøder.

Vi forventer at du:
• Er god til at arbejde selvstændigt og struktureret og at udfordringer følges til dørs
• Er ansvarsbevidst og sætter en ære i kvalitet i arbejdet og løbende selvkontrol
• Er god til at formidle regnskaber og budgetter til menighedsrådene
• Er interesseret i og har forståelse for det kirkelige arbejde i Den danske Folkekirke
• Er relevant uddannet indenfor regnskab
• Er bekendt med lønrapportering
• Det er en fordel at have kendskab til kirkeregnskab

Vi tilbyder:
• Eget kontor på Odder provstikontor
• Et fleksibelt job med stor indflydelse på eget arbejde
• Engagerede menighedsrådsmedlemmer/ bestyrelsesmedlemmer

Arbejdspladsen er fysisk placeret på provstikontoret, Kirkesti 5 i Odder. Der benyttes Brandsoft regnskabssystem.

Der er tre måneders prøvetid. Tiltrædelse ønskes 1. april 2018 eller snarest herefter. I forbindelse med ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest.


Ansættelsesvilkår og løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 273.258,45 kr. – 362.067,55 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 286.921,79 kr. (nutidskroner). Lønnen er angivet for en fuldtidsstilling og kvoteres efter ansættelsesbrøk.

Bestyrelsens forslag til lønniveau er fikspunktet. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Ansøgningsfrist
12. februar 2018 kl. 12.00. Der forventes afholdt samtaler den 19. februar 2018.

Ansøgning med relevante bilag stiles til bestyrelsesformand Ruben Schmidt Andersen, rubianruben@gmail.com

Kontakt
Spørgsmål kan rettes til regnskabsfører Inga Andersen på 2033 7750


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her