Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabskonsulent/bogholder

De Jonghe Administration ApS ansætter en ekstra økonomi medarbejder med opstart hurtigst muligt. Gerne deltid. Som regnskabskonsulent hos os får du dit daglige virke i København.

De Jonghe Administration er en regnskabs- og bogføringsvirksomhed, hvor vi varetager alt fra administration og drift af klientens økonomifunktion, til bogføring, moms, lønninger, regnskaber og selvangivelser.

Om stillingen

Dit arbejde består i at sikre en effektiv og pålidelig regnskabsmæssig assistance.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere følgende:

  • Bogføring, finans og i debitor- og kreditormodul
  • Løbende afstemninger
  • Momsangivelser
  • Udarbejdelse- og opstilling af årsregnskaber
  • Diverse ad hoc opgaver (bogholderirelaterede) 

 

Vi lægger vægt på en selvstændig arbejdsindsats, hvor en opgave løses helt.

 

Den rette profil

Vi forestiller os, at du er regnskabsuddannet og har opnået en god forståelse på regnskabsområdet. Du har med fordel siddet i en stilling med lignende opgaver og har erfaring med at arbejde i e-conomic eller som minimum et lignende system. Det vægtes højt, at du er energisk og i stand til at forstå kundens behov samt at du har en positiv tilgang til tingene og bidrager til det gode fællesskab.

Det forventes at du har en fleksibel tilgang til det at arbejde med regnskaber og går den ekstra mil for at følge dine opgaver til dørs og udviser stort engagement i forhold til opgaveløsningen. Det forventes samtidig at du er stabil og kan bevare fokus i pressede situationer og kan lide at arbejde efter mål og deadlines.

 

Du tilbydes

Virksomheden tilbyder et alsidigt og udfordrende job med stor frihedsgrad.

Der er kontakt med mange forskellige kunder, som du på sigt får eget ansvar for. Der arbejdes både på kontoret og ude hos kunder.

Du tilbydes tillige et godt arbejdsmiljø i en flad organisation, hvor der er en god tone samt positive kollegaer, der ligesom dig, synes det er spændende at gøre en forskel.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

INHOUSE REGNSKABSKONSULENT SØGES TIL MINDRE VIRKSOMHED PÅ FREDERIKSBERG

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

Frederiksberg
Vil du være en af nøglepersonerne i videreudviklingen af Nem-HR? Er fakturering, afstemninger og håndtering af bilag, opgaver du selvstændigt og effektivt kan varetage? Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som Nem-HRs finance accountant...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:16. august 2018

Stærk regnskabsansvarlig på deltid søges til spændende produktionsvirksomhed i Skovlunde

Proselection

Beskrivelse Som regnskabsansvarlig bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion fra a-z. Du vil derfor tage hånd om både de daglige transaktioner i bogholderiet og fokusere på virksomhedens økonomistyring med budgetter og rapportering. Der ...
Indrykket:24. maj 2018
Udløbsdato:28. juni 2018