Regnskabskonsulent/bogholder

De Jonghe Administration ApS ansætter en ekstra økonomi medarbejder med opstart hurtigst muligt. Gerne deltid. Som regnskabskonsulent hos os får du dit daglige virke i København.

De Jonghe Administration er en regnskabs- og bogføringsvirksomhed, hvor vi varetager alt fra administration og drift af klientens økonomifunktion, til bogføring, moms, lønninger, regnskaber og selvangivelser.

Om stillingen

Dit arbejde består i at sikre en effektiv og pålidelig regnskabsmæssig assistance.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere følgende:

  • Bogføring, finans og i debitor- og kreditormodul
  • Løbende afstemninger
  • Momsangivelser
  • Udarbejdelse- og opstilling af årsregnskaber
  • Diverse ad hoc opgaver (bogholderirelaterede) 

 

Vi lægger vægt på en selvstændig arbejdsindsats, hvor en opgave løses helt.

 

Den rette profil

Vi forestiller os, at du er regnskabsuddannet og har opnået en god forståelse på regnskabsområdet. Du har med fordel siddet i en stilling med lignende opgaver og har erfaring med at arbejde i e-conomic eller som minimum et lignende system. Det vægtes højt, at du er energisk og i stand til at forstå kundens behov samt at du har en positiv tilgang til tingene og bidrager til det gode fællesskab.

Det forventes at du har en fleksibel tilgang til det at arbejde med regnskaber og går den ekstra mil for at følge dine opgaver til dørs og udviser stort engagement i forhold til opgaveløsningen. Det forventes samtidig at du er stabil og kan bevare fokus i pressede situationer og kan lide at arbejde efter mål og deadlines.

 

Du tilbydes

Virksomheden tilbyder et alsidigt og udfordrende job med stor frihedsgrad.

Der er kontakt med mange forskellige kunder, som du på sigt får eget ansvar for. Der arbejdes både på kontoret og ude hos kunder.

Du tilbydes tillige et godt arbejdsmiljø i en flad organisation, hvor der er en god tone samt positive kollegaer, der ligesom dig, synes det er spændende at gøre en forskel.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Regnskabschef

FOF København

København
FOF København søger en erfaren og resultatorienteret regnskabschef, der vil videreudvikle og strømline vores arbejdsgange. Er du ansvarsfuld og struktureret, og god til via regnskabsdata at skabe grundlag for ledelsens fremtidige beslutninger, er du...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Erfaren regnskabsansvarlig søges til solid virksomhed i Nordsjælland

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabsansvarlig vil du forestå styring af virksomhedens økonomifunktion. Du vil varetage alt fra de daglige bogholderiopgaver til forberedelse af årsregnskaber. Du vil få en alsidig arbejdsdag med mange forskellige typer af opgave...