Regnskabsleder

Regnskabsansvarlig til fælles regnskabskontor.

 

Helsingør Domkirke, Skt. Olai søger regnskabsansvarlig medarbejder til vores fælles regnskabskontor i Helsingør domprovsti til besættelse snarest muligt.

Den regnskabsansvarlige skal selvstændigt varetage følgende opgaver for de nuværende 6 kirkekasser og Helsingør kirkegård.

Som regnskabsansvarlig får du ansvaret for kvaliteten af regnskabsafviklingen for de tilknyttede kirkekasser, og du skal kunne undervise og rådgive de folkevalgte kasserere, motivere og videreudvikle de ansatte regnskabsførere. Det ligger i stillingen, at også den regnskabsansvarlige skal deltage i den daglige bogføring, rapportering, betalingsafvikling og lønindberetning m.v. Som regnskabsansvarlige får du ansvaret for en deltidsansat.

  1. Regnskabsføring herunder løn- og momsregnskab, indberetning til myndigheder m.v.
  2. Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskab samt budgetlægning.

Relevant uddannelse og arbejdserfaring inden for regnskabsføring og økonomi er en forudsætning.

Kendskab til og brug af Folkekirkens lønsystem (FLØS), momsreglerne for de kirkelige kasser samt Kirkeministeriets autoriserede budget- og regnskabssystem vil være en fordel, men er ingen betingelse. 

Stillingen aflønnes i løngruppe 2 indenfor intervallet kr. 277.257,80 – 367.366.69 årligt afhængigt af uddannelse og forudgående arbejdserfaring. Dertil kan der tillægges et rådighedsbeløb på kr. 32.894,56 årligt. Stillingen er på fuld tid. Arbejdstiden omfatter deltagelse i nogle aftenmøder med hvert af de tilsluttede kirkers menighedsråd.

Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation II, Lærernes Centralorganisation, Overenskomstansattes Centralorganisation (CO II/LC/OC-fællesoverenskomsten), organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation II for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kordegn, sognemedhjælper og kirkemusiker www.folkekirkenspersonale.dk Herudover er ansættelsen omfattet af lov om retsforholdet mellem arbejdsgivere og funktionærer (funktionærloven).

Såfremt ansøger er tjenstemandsansat  kordegn vil tjenestemandsstatus bevares. 

Regnskabskontorets medarbejdere refererer tjenstligt til Skt. Olai Menighedsråd, Sct. Olaigade 51, 3000 Helsingør,. Vedtægt for regnskabsfunktion kan rekvireres. 

Det fælles regnskabskontor er placeret i egne lokaler på Helsingør Kirkegård, Møllebakken 5, 3000 Helsingør.

Tiltrædelse snarest efter aftale.

Ansøgningen skal sendes elektronisk til sanktolai.sognhelsingoer@km.dk senest den 22. januar 2018 kl. 12.00

Yderligere oplysninger om stillingens indhold og vilkår kan rettes til Domprovst Steffen Ravn Jørgensen på tlf. 4921 0244 eller til menighedsrådsformand Tage Back på tlf. 2693 8486.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

REGNSKABSANSVARLIG

PROFILPARTNERS ApS

Som kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens controller og ledelse Virksomhedsbeskrivelse:GTX er en af Danmarks største og mest avancerede kurervirksomheder. Virksomheden tror på, at fremtiden tilhører de virksomheder og organisationer, de...