Regnskabsmedarbejder, Næstved Unge Center & Produktionsskole | Ofir.dk
header background shadow
Næstved Unge Center & Produktionsskole

Regnskabsmedarbejder

Næstved Unge Center & Produktionsskole

Regnskabsmedarbejder søges til Næstved Unge Center og Produktionsskole
 
Da vi har meget travlt i administrationen søger vi en engageret regnskabsmedarbejder, der har et højt drive og viljen til at udvikle sig sammen med resten af organisationen. Du får ansvaret for egne arbejdsopgaver, men du skal samtidig have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Jobprofil                                                                                                                                                                                                   Vi er en skole der ser en dyd i at varetage samtlige regnskabs- og bogholderiopgaver i huset. Dine arbejdsopgaver vil derfor kunne svinge over en bred vifte og vil bl.a. bestå af:
 • Lønadministration af månedslønnede medarbejdere
 • Lønadministration af produktionsskoleelever
 • Bogføring og diverse afstemninger
 • Månedsregnskab
 • Budgetlægning
 • Statistikker og prognoser
 • Kvartalsopgørelser til Ministeriet - Produktionsskole og KUU
 • Forsikringssager
 • Momsindberetning samt holde sig ajour med momsreglerne på produktionsskole området.
 • Årsregnskab og afskrivninger
 • Ad hoc opgaver inden for regnskab
Personlige kompetencer 
Som person er du selvkørende med frihed under ansvar. Har en omhyggelig og deltaljeret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er kontoruddannet inden for regnskab eller har en baggrund i revisor- eller økonomi verdenen. Du er fortrolig med bogførings- og økonomisystemer og habil bruger af Navision og LESSOR løn eller lignende. Du er stærk i Excel regneark og arbejder med det som et naturligt værktøj i dit daglige arbejde. Du er kendetegnet som en serviceminded, initiativrig og dedikeret medarbejder, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø med kollegaer med mange forskellige kompetence baggrunde.

Løn og ansættelsesforhold      
Stillingen er en deltidsstilling og kan på sigt blive til en fuldtidsstilling hvis interessen er der.  Aflønning sker efter HK Stats overenskomst.

Tiltrædelse                                                                                                                                                                        Hurtigst muligt.

Ansøgning                                                                                                                                                                        Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 22. januar 2017 til tbj@nucp.dk Hvis du ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte Tina Beyer Jensen på tlf. 55732127 Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 4. Se også skolens hjemmesider: www.nucp.dk og www.kuustorstrom.dk    
 
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
04-01-2017
Udløbsdato
23-01-2017
Job-ID
329683240
Jobbets adresse

Næstved Unge Center & Produktionsskole

Ålestokvej 5

4700Næstved

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden