Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder

Teledyne RESON leder efter en regnskabsmedarbejder, der trives på et hold, hvor man har ansvar for at løse sine egne opgaver og har øje for at hjælpe hinanden – også når der er travlt.

Som regnskabsmedarbejder i Teledyne RESON bliver du del af et lille og effektivt regnskabsteam på 3 personer i en højteknologisk produktionsvirksomhed. I det daglige refererer du til regnskabschefen for Danmark og Holland. Dine primære opgaver vil bestå af lønadministration for organisationens ca. 125 medarbejdere – foruden det overordnede ansvar for den samlede debitormasse inkl. rykning og afstemning. Herudover bistår du med månedsluk, indberetning til Danmarks Statistik og forskellig rapportering og ad hoc-bogføring. Som en del af teamet hjælper du også til med at screene gæster og tage imod i receptionen. 

Du har værktøjskassen i orden og foretrækker en hverdag med god puls
Du har en relevant kontoruddannelse inden for regnskab/økonomi og flere års erfaring med regnskab og lønadministration. Det er vigtigt, at du er en erfaren bruger af Visma løn/HR eller tilsvarende, og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et ERP-system. Du skal have erfaring med og være opdateret på relevante lønforhold samt være godt bekendt med den nye ferielov. Teledyne RESON er et datterselskab i en amerikansk koncern, og det betyder, at du skal kunne kommunikere ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Har du tidligere arbejdet i en produktionsvirksomhed, måske endda i en amerikansk koncern, vil det være en fordel. 

Som person er du selvstændig og resultatorienteret. Du holder snor i dine opgaver, er pligtopfyldende og kvalitetsbevidst. Samtidig har du gode samarbejdsevner og løser daglige problemstillinger og udfordringer ved at være proaktiv. Du er holdspiller og hjælpsom og fleksibel i forhold til dine kolleger. Du trives i en dynamisk hverdag og ved travlhed, holder du hovedet koldt, smøger ærmerne op og giver en hånd med. 

Bliv del af en virksomhed, hvor etik og compliance sættes højt 
Teledyne RESON er en højteknologisk virksomhed og som arbejdsplads karakteriseret ved en stærk holdånd, hvor alle gør deres bedste. Du bliver del af et godt, socialt arbejdsmiljø, hvor du er med til at sætte positivt præg på din hverdag. Ordentlighed, hjælpsomhed og proaktivitet er nøgleord, når man arbejder sammen hos Teledyne RESON. Virksomheden tilbyder en attraktiv fuldtidsstilling, og lønpakken forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdspladsen er hos Teledyne RESON A/S i Slangerup. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Mercuri Urval, konsulent Maria Vang Knudsen på tlf. 4071 0932.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Vær opmærksom på, at vi løbende afholder samtaler med kvalificerede kandidater, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. 
Referencenummer: DK-07730 .


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.