Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder - CRH Concrete A/S, Brørup

Vil du være med til at samle trådene for alle afdelinger i CRH Concrete A/S?

En af vores dygtige medarbejdere har søgt nye udfordringer og vi søger derfor snarest en ny kollega til koncernens økonomiafdeling i Brørup, som p.t. består 8 medarbejdere. Du har erfaring fra en økonomifunktion – og du ser IT, ERP-systemer og især Excel som dine bedste værktøjer. 

Velkommen til CRH Concrete A/S

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger. Vi er ca. 1.400 engagerede kolleger fordelt på 10 fabrikker, som alle bidrager til at sikre den fortsatte udvikling og vækst i byggebranchen.

Jobbet i Brørup

”Alle beslutninger i hele koncernen påvirker i sidste ende arbejdet i økonomiafdelingen. Vi er bindeled mellem interne data, som omdannes til rapporteringer til eksterne interessenter”, udtaler økonomichef Jens Borchert Kjær.

Nedenstående opgaver vil typisk indgå i din hverdag:

  • Kreditorstyring, registrering og betaling
  • Gennemgang af driftsregnskab
  • Deltage i månedsafslutningen
  • Backup for øvrige funktioner i økonomiafdelingen ved behov

Du taler og skriver dansk flydende. Da koncernsproget er engelsk, forventer vi desuden, at du kan begå dig på engelsk. Officepakken – her især Excel er for dig ”hjemmebane”.

Stilling er på 37 timer – men du er en vigtig brik i forbindelse med månedsafslutningen og de hertil knyttede opgaver, så vi forudsætter fleksibilitet i forhold til denne opgave.

Masser af faglige udfordringer og et uformelt arbejdsmiljø

Du har en regnskabsmæssig/administrativ baggrund – gerne kombineret med nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed og du er god til at analysere og forstå et regnskab. Det er vigtigt, at du er serviceorienteret og trives med at kommunikere på alle niveauer, da du løbende vil være i dialog med kolleger på tværs af hele organisationen.

Du bruger din mentale robusthed og gennemslagskraft til at holde fokus på kerneopgaven og lader dig ikke udfordre af de skrappe deadlines, der altid eksisterer i en økonomiafdeling. Du trives med faglige udfordringer og formår med struktur og overblik at følge alle dine opgaver til dørs – uanset om du sidder alene med opgaven eller sammen med dine kolleger.

Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt men godt arbejdsmiljø med stor fokus på tillid, trivsel, høj faglighed og kvalitet. CRH Concrete A/S er en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling.

Interesseret?

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link. Stillingen ønskes besat snarest muligt, derfor indkaldes der løbende til samtaler.

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Jens Borchert Kjær på telefon 7637 7910.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.