Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder, Flyveskolen Billund Air Center A/S

Kan du bevare overblikket over tallene og holde fokus på detaljen?

Billund Air Center (BAC) søger en regnskabsmedarbejder, der også kan løse administrative opgaver. Vi søger, fordi vi ønsker at løse flere regnskabsmæssige opgaver selv. Har du lyst til at blive en del af en velrenommeret flyveskole? Her har vi mange glade kunder, der følger deres drøm og instruktører med høj anciennitet. Det tror vi skyldes, at de er glade for at være her.

Hvad er dit ansvar og din opgave?

Du har ansvaret for regnskabet i BAC. Du har ligeledes ansvaret for at varetage visse administrative opgaver. Dine opgaver omfatter:

 • Finansbogholderi i e-conomic og afstemninger
 • Fakturering og håndtering af debitorer
 • Kreditorbehandling og betaling via netbank
 • Fuel afgiftsopgørelser/refusion
 • Flymoms – udarbejdelse af årlige opgørelser til revisor
 • Momsafstemning – og indberetning til SKAT i samarbejde med revisor
 • Håndtering af løn igennem Bluegarden – herunder kontrol af arbejdssedler/timeforbrug
 • Bank- og uddannelsesaftaler med skolens pilotaspiranter
 • Forsikringer – herunder flyforsikringer
 • Assistere i receptionen når Operations Manager er fraværende
 • Dialog med elever
 • Udlevelse af BAC-kulturen i din adfærd
 • Ad hoc opgaver

Stillingen refererer til ejerne Pia og Jørn Askholm. ”Økonomiafdelingen” består af dig, Pia og med bistand fra revisor. Der er desuden et tæt samarbejde med Operations Manager omkring en række administrative opgaver.

Hvem er du?

Den ideelle kandidat har været i en mindre virksomhed, hvor du i mindst 5 år har været vant til at have ansvaret for at løse en række af forskellige regnskabsmæssige opgaver samtidig med, at du også har haft administrative opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – det vigtigste er din personlighed og din erfaring. Vi forventer, at du kan engelsk på samtaleniveau, og at du er stærk på IT (e-conomic og MS-Office). Straffeattest skal forevises for at få ID kort til Billund Airport.

Som person er du gennemsyret af ordentlighed. Du er omhyggelig og sætter en ære i, at regnskabet stemmer – hver gang – også detaljerne. At opgaverne bliver afleveret til deadline er helt naturligt for dig, og du har overblik over opgaverne, følger op og bliver ved indtil opgaverne er afsluttet. Du er vant til at arbejde selvstændigt med dine opgaver samtidig med, at din tilgang til omgivelserne er karakteriseret ved din hjælpsomhed. Der er ikke opgaver, som du er for fin til, og du bidrager til fællesskabet gennem en lyttende facon. Endelig behersker du balancen mellem at være ydmyg i din tilgang og stille krav (fx ift. deadlines).

Hvem er vi?

BAC har snart eksisteret i 30 år. Det er vi stolte af, og vi bestræber os på altid at være ordentlige og levere en høj kvalitet. Det betyder, at vi løbende investerer, så vi nu har eget værksted og nogle af de nyeste flysimulatorer. Vi tror på, at forudsætningen for gode kundeoplevelser er glade medarbejdere. Vi er kendetegnet ved en flad struktur, et godt sammenhold og en uformel tone, hvor alle taler med alle.

Interesseret?

Upload din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at benytte nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, og der er ansøgningsfrist den 14. maj kl. 12.00. Jobbet ønskes besat pr. 15. august 2018. Vi afholder første samtale den 18. maj og anden samtale den 28. maj. Ansøgere, der indbydes til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil og en kognitiv test, ligesom der tages referencer mellem første og anden samtalerunde. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til Pia Askholm på mail, piaaskholm@stofanet.dk. Niels Sparre fra konsulentvirksomheden Mindbiz medvirker i ansættelsesprocessen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fra én til 30 medarbejdere
Billund Air Center (BAC) uddanner professionelle piloter til luftfartsselskaber over det meste af verden. BAC blev startet af Pia og Jørn i 1990. Vi startede med tre fly, og i lejede lokaler, men hurtigt voksede skolen sig større, og i 1999 byggede vi hangaren og de kontorfaciliteter, vi bruger i dag. I dag har vi seks fly, fire helikoptere og to simulatorer, og vi beskæftiger cirka 20 medarbejdere. Alle fly, helikoptere og bygninger tilhører os
Det har altid været vigtigt for os ikke at investere i mere, end vi havde råd til. Vi har bygget skolen op gradvist, efterhånden som der var penge til det. Vi har ingen bankgæld at betale af på, og det er måske derfor, at vi kan tilbyde pilotuddannelser til en lavere pris end andre flyveskoler. Vi kan lide instruktørfaget
Alle vores instruktører brænder for faget – de brænder for at lære fra sig og for at tage hånd om vores elever på de forskellige niveauer, de kommer med. Vores erfarne instruktører ved, hvordan de skal tilpasse undervisningen til de enkelte elever. Det betyder, at vi har plads til alle, der virkelig ønsker at lære at flyve.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her