Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder søges til Østerskov Efterskole på deltid.

Er du uddannet indenfor økonomi og regnskab og har du erfaring med administrativt arbejde på en uddannelsesinstitution? Sidder din bogføring lige i (arkiv)skabet og har du altid fat i den lange ende af både debitorer og kreditorer? Har du erfaring med lønkørsel gennem Komit eller tilsvarende lønhåndteringssystemer? Har du fuldkommen styr på den nye ferielov og på at hjemsøge refusioner og tilskud for barsler, flexansatte mv? Er du en excel-wizard med flair for at udarbejde komplekse budgetter og regnskaber?

Kan du måske oven i købet også godt lide at lege og spille, og er du rummelig, varm og imødekommende - så er du muligvis den person, vi står og mangler med tiltrædelse efter nytår!

Om Østerskov Efterskole

Østerskov Efterskole er en rollespilsefterskole. Vores undervisningsmetode er helt unik og bygget op omkring læringsspil, hvor eleverne hver uge får en aktiv rolle i en spændende fortælleramme, så det faglige stof bliver præsenteret på en anderledes og inddragende måde og således matcher vores motto: ”Scientia per Ludum” – Læring gennem leg.

Vi har 90 elever og 26 ansatte, og du vil blive en del af et administrativt team bestående af forstander, viceforstander, afdelingsleder og sekretær.

Dine arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være i tæt samarbejde med sekretær og ledelse at stå for den daglige økonomiføring, herunder:

 • Lønkørsel gennem Komit
 • Hjemhentning af diverse refusioner og tilskud
 • Bogføring gennem Digiflow
 • Budgetopfølgninger og regnskabsudarbejdelse (Excel)
 • Årsafslutning og indberetninger i samarbejde med vores revisor
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Udarbejdelse af diverse lovpligtige indberetninger

Vores sekretær håndterer alt med elevhåndtering, skoleoptagelse mv., så de funktioner ligger ikke i stillingen. Når sekretæren er ude af huset, kan der dog blive tale om at træde til på de mere receptionist lignende opgaver.  Du vil have kontorfællesskab med sekretæren og løse mange af opgaverne i et arbejdsfællesskab med masser af overlap mellem ansvarsområder.

Der er ikke til stillingen tilknyttet faste aftenvagter eller weekendvagter, men der kan forekomme enkelte arbejdsweekender om året, og dertil kommer specielle arrangementer som fx studietur og udflugter. Arbejdstiden skal lægges på hverdage mellem 8 og 15.30, og du skal som hovedregel være til stede på skolen, men enkelte hjemmearbejdsdage kan aftales efter behov. Du skal regne med at dine ferieuger primært skal afvikles i skolernes jule- og sommerferie.

Du kan læse mere om hvem vi er på: https://osterskov.dk/ eller på https://www.facebook.com/osterskov

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet indenfor regnskab og økonomi - måske som revisor el. tilsvarende
 • Har erfaring med økonomistyring; gerne fra en efterskole, privatskole, højskole el. lign.
 • Har erfaring med lønstyringsprogrammer som Komit og bogføringsprogrammer som Digiflow
 • Er en excel-wizard
 • Kan identificere dig med skolens værdigrundlag: Eventyrlyst-Rummelighed-Handlekraft-Indlevelse
 • Har gode samarbejdsevner og er fleksibel og omstillingsparat
 • Er tydelig, tålmodig og anerkendende og åben for andres model af verden.
 • Kan arbejde selvstændigt og under pres

Om stillingen

Stillingen er på 21 timer/uge og vi læner os op ad gældende overenskomst. De 21 ugentlige timer kan du selv frit placere indenfor ugens 5 hverdage og mellem 8 og 15.30.  

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos sekretær Krista Kusk-Glavind på tlf.:  77 34 29 90 eller på kontor@osterskov.dk

Vi gør opmærksom på at der indhentes børneattest.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 25. november klokken 12.00, og der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den følgende uge.  Tiltrædelse er hurtigst muligt efter nytår, men vi venter på den rette.

Send din ansøgning vedhæftet CV og relevante bilag til kontor@osterskov.dk eller til Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro. Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.