Regnskabsmedarbejder/controller

Er du vores nye controller/regnskabsmedarbejder?

Laros A/S søger en engageret og dygtig nøglemedarbejder til at varetage en rolle som regnskabsansvarlig og controller for en portefølje af udlejningsejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger.

Vi er et stærkt team, både hvad angår faglig og praktisk viden og erfaring. Der for har vi et solidt grundlag for at kunne definere de værdier og strategier, der skal til for at opnå succes i markedet. Vi tror på, at vi når vores målsætninger bedst, når de er afstemt med vores omverden og vores egne medarbejdere.

Laros A/S er p.t. blandt de hurtigst voksende virksomheder i branchen og beskæftiger i øjeblikket 14 medarbejdere i Aarhus.

Vi søger en person, der med den rette oplæring og indføring i systemerne hurtigt kan bidrage på lige fod med virksomhedens øvrige medarbejdere, og som har lyst til at være en del af en virksomhed i vækst.

Jobbet – arbejdsopgaverne

 • Ansvaret for løbende bogføring og afstemning og diverse rapporteringer.
 • Momsregnskaber og –indberetninger.
 • Debitorkontrol og rykkerprocedurer.
 • Udarbejdelse af årsregnskaber for ejendomme og foreninger.
 • Udarbejdelse og afregning af forbrugsregnskaber samt fælles driftsregnskaber.
 • Budgettering og budgetopfølgning.

 

Kvalifikationer

 • Erfaring med ejendomsregnskaber er en klar fordel.
 • Du har erfaring med økonomisk rapportering og har mindst 3-5 års praktisk erfaring i bogholderi- eller regnskabsafdeling, f.eks. hos en lignende virksomhed.
 • Du har relevant økonomisk uddannelse/teoretisk baggrund.
 • Du er superbruger af Excel og har i øvrigt gode IT-kundskaber, gerne UNIK.

 

Personlige egenskaber

 • Du overvejer at udvikle dig til leder af et team af regnskabsmedarbejdere.
 • Du er ambitiøs og har viljen til at levere resultater.
 • Du trives med frihed under ansvar og har gode sociale kompetencer.

 

Du tilbydes en stilling i en spændende virksomhed, hvor der hersker en uformel kultur med plads til humor. Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Er du ikke helt i mål med ovennævnte kvalifikationer, men brænder du for at komme det, så send dit CV alligevel.

Lyder dette som din næste arbejdsmæssige udfordring, så send snarest muligt en ansøgning og CV til Morten Holst Aaen på mha@laros.dk eller ring på 87309742. Der er ingen deadline, da vi søger, indtil den rette person er fundet, og din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Regnskabsmedarbejder AP/AR - try'n-hire

TeamVikaren

Aarhus
Food Folk er en del af McDonalds koncernen og står overfor at in-source deres Norske økonomifunktion til kontoret på Frederiksberg. De ønsker derfor at ansætte yderligere en regnskabsmedarbejder til deres Finance team. Food Folk har implementeret Dy...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Faglig stærk regnskabsmedarbejder søges til Alu Rehab

Accountor

Leder du efter en ny og spændende jobmulighed, der fører dig videre i din karriere i et internationalt og udviklingsorienteret miljø? Så har vi jobbet her. På vegne af vores kunde, Alu Rehab, som er en dynamisk og ambitiøs virksomhed, der har mere e...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Regnskabsmedarbejder, Flyveskolen Billund Air Center A/S

Mindbiz ApS

Odder
Kan du bevare overblikket over tallene og holde fokus på detaljen? Billund Air Center (BAC) søger en regnskabsmedarbejder, der også kan løse administrative opgaver. Vi søger, fordi vi ønsker at løse flere regnskabsmæssige opgaver selv. Har du lyst t...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

betterpeople A/S søger engageret og alsidig bogholder til HK Byg Entreprise

betterpeople A/S

Har du styr på de mangeartede arbejdsopgaver i en økonomiafdeling, og tager du selvstændigt ansvar? Er du hurtig på tasterne og god til at skabe struktur i et omskifteligt miljø? Så har vi måske stillingen til dig! Bredtfavnende bogholderstilling me...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018