Regnskabsspecialist og intern revisor

Regnskabsspecialist og intern revisor

Økonomi- og digitaliseringscentret (ØDC) søger en engageret regnskabsspecialist, som kan styre processen omkring årsregnskabet og bidrage med solid regnskabsfaglig viden i teamet.

Vi har brug for dig til at koordinere og kvalitetssikre Høje-Taastrup Kommunes regnskab, understøtte de decentrale enheders regnskabsføring samt fungere som sparringspartner i regnskabsmæssige spørgsmål. Du har brug for os – hvis du vil videreudvikle din kommunaløkonomiske faglighed og påtage dig ansvaret for kommunens årsregnskab.

Opgaverne
Din hovedopgave er koordinering af kommunens årsregnskab med alt, hvad dertil hører. Du skal varetage den interne revision i form af fx servicebesøg på institutioner, hvor du rådgiver medarbejdere og ledere i forhold til deres økonomiske ansvar. Du har også kontakten til og opfølgning i forhold til kommunens eksterne revision. Derfor er et indgående kendskab til den autoriserede kontoplan og kommunalt regnskab vigtigt.

Du bidrager til kvalitetssikring af årsregnskabet og tilrettelægger den samlede regnskabsproces. Du er også udførende på centrale regnskabsopgaver, som eksempelvis håndtering af anlægsaktiverne og udarbejdelse af forskellige regnskabsnoter. I de perioder, hvor regnskabet ikke fylder hele din arbejdsdag, løser du andre opgaver, som eksempelvis controlling og fastlæggelse af forretningsgange samt ajourføring af kasse- og regnskabsregulativ. I jobbet har du en stor berøringsflade med kolleger i hele kommunen - såvel medarbejdere som ledere.

Du vil indgå i et team, hvor opgaverne spænder fra bogføring til ledelsesrådgivning. Teamets opgaver er under forandring. Vi er netop ved at opgradere vores økonomisystem, som er forankret i teamet. Denne opgradering – men også udviklingen omkring os betyder, at vi løbende har fokus på opgavetilrettelæggelsen.


Forventninger til dine faglige kompetencer

   • Du har stor erfaring med det kommunale regnskabssystem – alternativt har du gode forkundskaber og er meget interesseret i at lære det.
   • Du har et revisionsmæssigt blik på regnskabet og kan formidle din viden om regler og best-practice til både medarbejdere og ledere på institutionsniveau.
   • Du kan koordinere processer og håndtere forskellige interesser.
   • Du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde med forskellige faggrupper.


Forventninger til dine personlige kompetencer

   • Du arbejder struktureret og grundigt og har øje for detaljer.
   • Du er ansvarsbevidst og god til at skabe overblik og du tænker i helheder og følger dine opgaver helt til dørs.
   • Du er i besiddelse af en kritisk nysgerrighed og udforsker nye veje og områder med en anerkendende tilgang
   • Du har en positiv indstilling og et godt humør.


Om os
Økonomi- og Digitaliseringscentret er et af kommunens fire stabscentre, som servicerer kommunens otte fagcentre med tilhørende institutioner. Centret består af 3 enheder: Økonomiservice (18 medarbejdere), Økonomistyring og indkøb (20 medarbejdere) samt IT og Digitalisering (21 medarbejdere).

I økonomiserviceenheden, hvor stillingen er placeret, har vi et højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold, som vores nye kollega vil kunne profitere af. Vi er opdelt i to teams: opkrævning og regnskab. Vi arbejder efter Høje-Taastrup Kommunes værdigrundlag med fokus på professionalisme, helhedssyn og engagement. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er fleksibilitet i opgaveløsningen.

Yderligere oplysninger
Ansættelse sker efter overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation.
Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Lønnen aftales konkret ud fra baggrund og erfaringer.

Du skal sende din ansøgning, bilag samt CV senest den 15. marts 2018.

Høje-Taastrup Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Der afholdes samtaler den 19. marts 2018. Efter aftale med dig, indhenter vi referencer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Viktoria Feldstedt på telefon 2365 4645 (tiltræder 1/3) eller centerchef Jane Eichenwald Henriksen på telefon 2058 2394.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her