Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rehabiliterende ergo- eller fysioterapeut til Sundhed og Træning

Rehabiliterende ergo- eller fysioterapeut til Sundhed og Træning

 

I Kolding Kommune arbejder vi med ”Styrk Din Hverdag” efter Servicelovens §83a og søger en faglig stærk ergo- eller fysioterapeut der brænder igennem og brænder for det rehabiliterende arbejde.

 

Hvem er vi?

Kolding kommune bruger designtænkning – ud fra Kolding Kommunes samlede vision ”Sammen designer vi livet”.

Du vil være i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, hvor vi arbejder målrettet ind i visionen; ”Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør”. Det er en vision, som vi opfylder ved at vores indsats og tilgang altid afspejler levereglerne:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan / aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde.

 

Du kan læse mere om visionen, levereglerne og forvaltningen her på https://www.kolding.dk/politik/politikker-og-strategier/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng

 

Sundhed og Træning består af 2 træningsafdelinger, med ca. 60 medarbejdere og 2 afdelingsledere, som er placeret på Sundhedscenter Kolding.

Vi varetager mange forskellige opgaver inden for rehabilitering, genoptræning, sundhedsfremme og forebyggelse sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Vi angriber opgaver med genoptræning- og rehabilitering ud fra visionen ”Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør”.

”Selvværd og Sammenhæng” er vores sprog og ramme for dialog – med målet om at give borgeren det bedste forløb. Visionen og dens leveregler definerer den måde vi møder borgerne- og hinanden på i forløbene, hvor vi møder borgerne med nysgerrighed og stiller spørgsmål før vi giver svar.

Visionen er dermed definerende for vores praksis til værdi for borgeren og understøtter den rehabiliterende sigte med at arbejde mod et selvstændigt og meningsfuldt liv.

 

Vi understøtter borgeren via organisatorisk sammenhæng, hvor vi på tværs af teams, afdelinger og forvaltninger reagerer hurtigt og meningsfuldt ud fra levereglerne og investerer i at; handle-, oversætte- og diskutere- ”Selvværd og Sammenhæng” på tværs af organisationen, hvor visionen dermed udgør en organisatorisk værdi- og grundlag for samarbejde mellem aktører, der er omkring borgeren. 

 

Vi søger en der ser sig selv som en naturlig ambassadør og rollemodel ift at udleve visionen om ”Selvværd og Sammenhæng”.

 

Vi lægger en stolthed i at være en attraktiv arbejdsplads med en høj grad af trivsel og arbejdsglæde, samt gode udviklingsmuligheder. Vi vil være kendetegnet ved, at møde borgeren med en høj faglighed, professionalisme og engagement.

Vi sætter barren højt - både fagligt og i samarbejdet på tværs, hvor vi forventer noget af hinanden og gennem feedback og læring bidrager til at udvikle hinanden og vores faglige tilbud til borgerne.

Vores afdelinger arbejder tæt sammen og vi værner om en kultur med en høj social kapital, hvor der er højt til loftet, en uformel omgangstone og et stærkt sammenhold.

 

Du vil indgå i Team Hverdagstræning, som består af 2 teams der dækker Kolding Kommune ind geografisk og som består af fysioterapeuter, ergoterapeuter og en træningsassistent.

 

Dine opgaver

Rehabiliteringsindsatsen foregår i eget hjem, hvor opgaven er at skabe sammenhæng i hverdagen for borgerne og hvor I samarbejder om at opfylde borgerens meningsfulde og motiverende mål for rehabiliteringsforløbet.

 

Målgruppen er primært mennesker med geriatriske- og ortopædiske problemstillinger som har et behov for et ”Styrk Din Hverdag” forløb, ofte kombineret med et genoptræningsbehov efter Sundhedslovens §140.

 

Du vil fungere som forløbsansvarlig, hvor du er tovholder på borgernes ”Styrk Din Hverdag” forløb, hvor du bidrager til en helhedsorienteret indsats fra opstart til afslutning af forløbet.

 

Hvem er du?

Du har erfaring fra den kommunale kontekst – er kompetent og vigtigst af alt engageret i den praksisnære rehabilitering hvor du er kreativ og tilpasser fokus i indsatsen ud fra borgerens behov, så et meningsfuldt og værdifuldt forløb for borgeren opnås.

 

Du har erfaring med ældre borgere som kan have flere diagnoser og problematikker og kan favne bredt ind i opgaveløsningen på det geriatriske fagområde. Her besidder du erfaring- og kompetencer indenfor både det rehabiliterende og genoptrænende, og formår at favne begge dele i samme forløb.

 

Du har det som en fisk i vandet i det tværfaglige samarbejde og skaber naturligt gode relationer til borgere og samarbejdspartnere.

Du finder det meningsfuldt at være udekørende, hvor hjemmeplejen, sygeplejen, demenskonsulenter osv vil være tætte samarbejdspartnere, i målet om at støtte borgeren til at mestre sin hverdag igen.

Du agerer derfor naturligt i en stor organisation med god organisatorisk forståelse hvor du agerer sikkert i dialogen, er tydelig og rammesætter forløbet ud fra borgerens behov.

 

Du er skarp i at finde de meningsfulde mål sammen med borgere og samarbejdspartnere, som du bygger et helhedsorienteret rehabiliteringsforløb op omkring og løbende tilpasser indsatsen.

Du er af natur en udvikler, som gerne vil bidrage aktivt til at udvikle ”Styrk Din Hverdag” indsatsen i Kolding Kommune.

 

Du vil være tilknyttet en del borgere og det forudsætter at du besidder et godt overblik, er struktureret i dine borgerforløb og besidder en god planlægningsevne.

Vi har mange borgere som har brug for vores hjælp, så du skal understøtte teamets trivsel og samarbejde med høj grad af ansvarlighed og kompetencer i at tilrettelægge en struktureret hverdag, samtidig med at du udviser fleksibilitet og selvstændig handlekompetence i ansvaret for opgaveløsningen.

 

Du er god til at give- og modtage feedback, samt søge sparring med kolleger på tværs af organisationen. I det hele taget ligger det dig naturligt at agere i en stor organisation.

 

Vi arbejder teambaseret, så du er af natur en teamplayer, der får energi af at indgå i et team, med en åben, konstruktiv og direkte kommunikation. Du engagerer- og kommunikerer aktivt ind i teamet, hvor du kommer på banen med din personlighed og dine faglige perspektiver.

 

Da indsatsen primært foregår i borgernes hjem er det en fordel hvis du har egen bil. Kørsel godgøres.

 

Tænker du at dette lige er dig, så glæder vi os til at se din ansøgning. Vækkes din nysgerrighed, men du har spørgsmål så kontakt Afdelingsleder, Kristian Lind Olesen, på tlf. 24894938 for at høre mere om stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune.

 

Arbejdstid: 32 timer om ugen, selvtilrettelæggende.

 

Ansættelsestidspunkt: den 01. marts 2021.

 

Løn: Lønnen vil blive fastsat efter principperne for ny løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer

 

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

 

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 21. januar 2021 kl. 08.00.

 

Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag d. 26. januar 2021 fra morgenstunden. Du kan her forvente en case.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 

Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.