Rejse-tømrere søges til tagopgaver af huse lidt uden for Oslo i Norge - Gratis bolig og skattefordele.

NH Bemanding søger 2 dygtige tømrere til et tagprojekt i Norge nær Oslo.


Om Jobbet:
Selve projektet ligger 30 km fra Oslo. Der skal du  lave tage på store villaer i hele sommerperioden og derefter kommer indvendigt arbejde.

  • Som ansøger er du en faglært og erfaren Tømrer.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
  • Det er en fordel at have en makker til opgaven, men ikke et must.

Vilkår
Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Bolig står gratis til rådighed under projektet. Når der arbejdes i Norge følger der skattefordele og diæter, der er gode muligheder for at få andre projekter efter opgaven er fuldendt.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 92 44 45 38

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : https://www.nh-norge.axp.dk/index.php?context=1&axp_act=adetails&axp_recruitment_references%5b%5d=jobno-03%C2%A8

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her