Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rejsetekniker

HSS Engineering søger flere rejseteknikere til at varetage servicering af varslingssystemer i udlandet primært Mellemøsten, Indien, Sydamerika og USA. 

Jobbet

Stillingen som rejsetekniker inkluderer installation, test og vedligeholdelse af varslingssystemer herunder systemfejlfinding og fejlfinding på elektronikmoduler. Ydermere vil du have den daglige kontakt til kunden og derfor blive inddraget i rådgivning og systemundervisning.

Du vil indgå i et team af teknikere, der veksler mellem rejser til kunder af 1-4 ugers varighed og arbejde på vores adresse i Aarhus, hvor du indgår i andre projekter og deltager i produktion og udvikling.

Der skal forventes op til 100 rejsedage om året.

Kvalifikationer

Du har en af følgende uddannelser: Radio-/elektronik-/tele-mekaniker/fagtekniker, elektroniktekniker eller svagstrømsingeniør.

Herudover skal du:

 • Have gode teknisk-analytiske evner, da fejlfinding og analyse udgør en stor del af arbejdsopgaverne. 
 • Kunne analysere kommunikationssystemer og fejlfinde kommunikationen igennem systemmoduler. 
 • Kunne forstå elektronik ned til komponentniveau.
 • Være imødekommende og service minded
 • Have god organisatorisk forståelse, da du indgår i samspil med flere interessenter.
 • Have gode kommunikationsevner og skrive og tale engelsk flydende. I stillingen indgår skriftlig afrapportering på engelsk, så erfaring med at skrive teknisk engelsk vil være en fordel.
 • Have kørekort B

 Det vil også være en fordel, hvis du har:

 • Kendskab til radiokommunikation
 • Erfaring med PCB design
 • Kendskab til computeropbygning og fejlfinding
 • Kendskab til projektdokumentation.

Straffeattest skal vises, idet du skal kunne sikkerhedsgodkendes. Har du sikkerhedsgodkendelse i forvejen vil det være en fordel. 

Vi tilbyder  

Et selvstændigt arbejde med spændende opgaver i en til tider hektisk men altid positiv atmosfære. Gode udviklingsmuligheder i jobbet. Gode ansættelsesvilkår og engagerede kolleger. Dejlig frokostordning.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Christian Secher Schmidt css@hss.dk.

Send venligst din ansøgning til ADM@HSS.DK  

Ansøgningsfrist:

Mandag d. 30. april 2018

Tiltrædelse:

Snarest eller efter aftale.  

Om os: HSS Engineering ApS er en mindre elektronikvirksomhed med 35 ansatte, som designer, producerer og installerer varslingssystemer. Vores primære kunder er olie- og forsvarsindustrien. Vi har bl.a. produceret det landsdækkende danske varslingssystem, som afprøves hvert år i maj. Se mere på http://www.hss.dk

Der er 4 ledige stillinger


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her