Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rekrutterings- og HR-konsulent

Vil du være med til at rekruttere de helt rigtige profiler til vores nye store digitaliseringsprojekter?

Danmarks Domstole gennemfører i de kommende år en stor digitaliseringsindsats og digital transformation. Domstolsstyrelsen, der er en del af Danmarks Domstole, er derfor i fuld gang med at styrke vores it- og projektorganisation. I den forbindelse er det afgørende, at vi får kolleger med de rigtige kompetencer med på holdet så professionelt og hurtigt som muligt.

Vi udvider derfor rekrutteringsteamet i vores HR-center med yderligere en erfaren rekrutteringskonsulent, der har stærke faglige kompetencer og brænder for at finde de rigtige kandidater.

Vi tilbyder en spændende stilling:

  • hvor du får mulighed for at bidrage til en stor rekrutteringsindsats i et alsidigt og fagligt stærkt miljø
  • på en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på professionalisme, gode løsninger og ikke mindst arbejdsglæde
En professionel rekrutteringsproces, der får de rigtige kolleger med på holdet

Du bliver en del af Domstolsstyrelsens HR-center. Vi varetager de overordnede arbejdsgiveropgaver for hele Danmarks Domstole. Opgaverne spænder bredt fra en række generelle HR-indsatser til rekrutteringer og konkrete personalesager i styrelsen og ved retterne.

I vores rekrutteringer lægger vi afgørende vægt på at tilrettelægge en god proces, der både sikrer, at vi når ud til og får ansat de rigtige, og samtidig opleves som professionel af ansøgerne.

Din primære opgave bliver at rekruttere nye kolleger, som har kompetencer inden for bl.a. digitalisering, projektledelse og it. Da digitaliseringsindsatsen gennemføres i et tæt samarbejde mellem it og forretning, vil du f.eks. også kunne komme til at deltage i rekruttering af forretningsejere og forretningsspecialister.

Du kommer til at forestå rekrutteringsprocessen fra A-Z. Opgaverne omfatter bl.a.

  • profilafklaring sammen med den chef i styrelsen, der har en ledig stilling
  • udarbejde rekrutteringsplan
  • skrive gode og fængende stillingsopslag og udvælge den bedste kanalstrategi for stillingen
  • læse ansøgninger og deltage i udvælgelse af ansøgere
  • deltage i ansættelsessamtaler sammen med den rekrutterende chef
  • løn- og kontraktforhandlinger
  • Og sidst men ikke mindst – at sikre at ansøgerne oplever hele forløbet som professionelt og ordentligt.
Vi sørger naturligvis for at give dig den bedst mulige indføring i vores organisation og rekrutteringsprocesser og hjælper altid hinanden med sparring, men derudover varetager du rekrutteringerne selvstændigt med reference til den rekrutterende chef.

Du kommer også til efterfølgende at have en del kontakt til og bistå med forskellige HR-spørgsmål fra dem, som du er med til at ansætte, og andre kolleger i huset.

Som et led i rekrutteringsindsatsen vil vi i den kommende tid iværksætte et arbejde med at styrke vores employer brand, og der vil være mulighed for, at du kan indgå i dette arbejde.

Afhængig af din erfaring og baggrund vil der også være mulighed for at varetage andre HR-relaterede opgaver.

Du får en stor kontaktflade med mange forskellige ledere og medarbejdere i Domstolsstyrelsen.

Bliv en del af et entusiastisk og fagligt stærkt rekrutteringsteam

Du bliver en del af HR-centerets dygtige rekrutteringsteam.

Vi er i alt 16 engagerede medarbejdere i HR-centeret, hvoraf ca. halvdelen har rekrutteringsopgaver i større eller mindre omfang. Vores hverdag kendetegnes ved arbejdsglæde, masser af sparring og videndeling, uformelt samarbejde, hjælpsomhed og godt humør. Vi arbejder både selvstændigt og i teams afhængig af opgaverne.

Vi sætter en ære i at have en høj faglighed, yde god og professionel service samt finde de gode løsninger.

Du har styr på rekrutteringsteknikker og et sikkert blik for mennesker

Vi er på udkig efter en ny kollega, der har solid erfaring med alle dele af rekrutteringsprocessen og brænder for at finde det rigtige match mellem job og ansøger.

Du skal kunne være en god sparringspartner for den rekrutterende chef i profilafklaringen, kunne udarbejde gode stillingsopslag, beherske interviewteknik og vide, hvordan du afdækker ansøgernes kompetencer.

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har prøvet at rekruttere profiler til stillinger inden for digitalisering, it og projekter. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med andre HR-opgaver samt med offentlige regler og overenskomster.

På det personlige plan er det vigtigt for os, at du er proaktiv og løsningsorienteret. Da du er vores ansigt udadtil i forhold til ansøgerne, er det også helt centralt, at du er serviceminded og kan lide at have kontakt med mange forskellige mennesker.

Du arbejder struktureret, er ansvarsbevidst og har styr på deadlines.

Som led i de rekrutteringsprocesser, som du bliver ansvarlig for, vil du skulle forhandle løn og ansættelsesvilkår. Det er derfor vigtigt, at du trives med at forhandle og går ind i forhandlinger med det mål at finde de gode løsninger, som både arbejdsplads og medarbejder kan se sig selv i.

Det er vigtigt, at du formulerer dig godt – både skriftligt og mundtligt. Du skal kunne lide at skrive, og det vil være et stort plus, hvis du har en flydende pen og et levende og fængende sprog.

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en specialkonsulentstilling. Du vil blive ansat i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Der vil være mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og Danmarks Domstole på www.domstol.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Tina Henriksen på tlf.nr. 99 68 42 12 (træffes dog ikke 13. – 16. oktober) eller souschef Rikke Ladefoged på tlf.nr. 41 10 06 51 (træffes dog ikke 9. – 13. oktober).

Vi forventer at holde 1. samtaler den 22. og 23. oktober. Hvis du er forhindret disse dage, må du meget gerne skrive det i din ansøgning.

Ansøgningen

Vi skal have modtaget din ansøgning i vores rekrutteringssystem senest mandag den 19. oktober 2020, kl. 12.

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget på vores hjemmeside. Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte CV og relevante eksamenspapirer (med karakterer for både kandidat- og bacheloreksamen).

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.