Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

REKRUTTERINGSASSISTENT SOM TALER FLYDENDE POLSK OG DANSK

 

Administrativt stærk og en teamplayer? Så er det måske dig, vi søger til en spændende nyoprettet stilling hos Aarsleff Labour Service.

Aarsleff Labour Service er en afdeling i Per Aarsleff A/S, som administrerer udenlandsk arbejdskraft til vores byggepladser i Danmark samt sørger for, at medarbejdernes arbejde og ophold i landet lever op til gældende love og regler på området.

Rekruttering af timelønnede medarbejdere
Du vil få en fast arbejdsplads på vores kontor i Avedøre sammen med dit team. Herfra vil du skulle varetage dine opgaver, men du vil også skulle ud på diverse byggepladser. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

  • Udarbejdelse af ansættelsesbeviser til nyansatte medarbejdere (polsk og dansk version)
  • Ansøgning om CPR-nummer, skattekort og særligt sundhedskort samt dansk bankkonto
  • Ansøgning om godkendelse af udenlandske certifikater
  • Registrering i Lønsystemet
  • Dansk-polske oversættelser
  • Ajourføring af medarbejderes liste
  • Koordinering af logi/transport, bestilling af arbejdstøj
  • Ad hoc-opgaver.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en solid erfaring inden for administrativt arbejde. Dertil er du rutineret bruger af it, herunder Microsoft Office, og har kendskab til håndtering af personfølsomme oplysninger i henhold til GDPR.

Som person skal du være selvstændig og struktureret i dit arbejde og have flair for at tale med mennesker på mange niveauer og skabe gode relationer. I pressede situationer skal du kunne udvise et stort overblik og bevare roen, når der kommer mange uforudsete opgaver. Derudover forventer vi, at du har et godt humør og trives i en uformel organisation.

Yderligere skal du som person være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og tage ejerskab for dine opgaver, indtil du er i mål med dem.

Der forventes, at du har kørekort og bil, som du er villig til at benytte i dit daglige arbejde.

En bred palet af administrative opgaver
I stillingen får du mulighed for at arbejde med forskellige administrative opgaver og udnytte dine sproglige egenskaber inden for dansk og polsk. Du får mulighed for at komme med input og forme den mest optimale proces i forhold til dine arbejdsopgaver og derigennem være med til at udvikle Aarsleff Labour Service.

Interesseret?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt afdelingsleder Agata Heymowski på 2137 3093. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Vi skal senest have din ansøgning den 18. januar 2021.

Der er tale om en permanent fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest.

Klik på "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.
 


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.