Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rekrutteringskonsulent med lederegenskaber søges til opstart af svensk afdeling

Har du erfaringen med salg og rekruttering samt evner at stå i spidsen for etablering af virksomheder på nye internationale markeder? Har du sproglige egenskaber inden for svensk og dansk og mod på at starte en ny afdeling op i Malmø? Så er det måske dig vi leder efter, til at etablere vores afdeling i Sverige. Læs mere om en spændende stilling her!Lang beskrivelseVi er en dansk virksomhed inden for rekrutterings- og vikarbranchen, som skal til at opstarte en afdeling i Sverige. Hertil har vi brug for en kompetent rekrutteringskonsulent, som kan hjælpe os med at slå rødder over broen. 

I stillingen vil det være din opgave at etablere kontakt med nye kunder og lukke store aftaler med disse. Derfor er det af afgørende betydning at du har mange års erfaring inden for salg og gode kommunikative evner, som gør at du vil være vellidt ved nye forbindelser. Vi ser gerne at du i forvejen har et netværk at trække på i Sverige, som vores firma kan have gavn af. 

Det er en spændende og udfordrende stilling med et stort ansvarsområde, og det er essentielt at du har 10 til 15 års erfaring inden for rekruttering og mandskabsudlejning. Din opgave er at nå de målsætninger der bliver sat i fællesskab med direktionen, samt at få virksomheden til at stå stærkt på det nye marked.

Vi er et firma i vækst og forventer derfor at du skaber resultater med udgangspunkt i et mix af markedsføringskampagner, telefonsalg og kundemøder .Du skal kunne trække på dine kompetencer og sikre afdelingen succes, samt potentielt præsentere vores virksomhed for nye systemer og strategier. 

Som sælgende rekrutteringskonsulent bliver du ansvarlig for nye salg i en vikar- og rekrutteringsvirksomhed i spændende udvikling. I vores branche går det stærkt, og det er derfor altafgørende, at du trives med stramme deadlines.

Vi beskæftiger os inden for en bred palette af brancher og har både mindre virksomheder og større koncerner som kunder. Det betyder at du skal have forståelse for et differentieret klientel og evne at møde vores kunder hvor de er.

Dit daglige arbejde kommer til at bestå af salg til nye kunder og i takt med at du vinder fodfæste, skal salgsafdelingen yderligere vækste.

Det forventer vi af dig:

  • Du har eventuelt en relevant uddannelse inden for salg, ledelse eller lignende
  • Du kommer fra en tilsvarende stilling, eller har før haft lignende ansvarsområder som konsulent eller sælger
  • Du har et godt professionelt netværk, som du kan trække på hos os
  • Du har 10 til 15 års erfaring med salg og rekruttering


Det kan du forvente af os:

  • At blive del af et firma i vækst, som søger at sprede sig på internationale markeder
  • At få ansvar for etablering af virksomheden i Sverige
  • At få en god løn som matcher dine kvalifikationer
  • En selvstændig arbejdsdag med ansvar inden for salg og kundekontakt
  • En spændende stilling med mulighed for indflydelse 


Er du interesseret i stillingen og/eller vil gerne høre mere, bedes du kontakte Rikke Mathiasen. Kontaktoplysningerne findes i boksen.
Husk venligst at vedhæfte reference nr. 125897

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.