Rekrutteringskonsulent til Abilon, Østjylland, 70/248


Tænder du på konsulentrollen?
Motiveres du af at arbejde med mennesker?
Er du strategisk tænkende?


Har du lyst til at hjælpe virksomheder og organisationer med at vokse? Og kan du lide at arbejde i et praksisfælleskab, der vægter humor og videndeling? Så er det nu, du skal tage en dyb indånding og se på denne mulighed. Det er ikke et almindeligt job, men hvis du er interesseret, så er du heller ikke almindelig, og så er du heller ikke interesseret i middelmådighed.

Abilon Search & Management® søger to nye kolleger, der motiveres af at gøre en afgørende forskel både hos vores kunder og hos os.

Hos Abilon tager vi udgangspunkt i strategi og ledelse. Vi har i over 20 år arbejdet med rekruttering, strategi-, leder- og organisationsudvikling samt sparring. Vi har fokus på jordnærhed, humor og holisme. Vi er de erfarne og teoretisk velfunderede praktikere, der kan få andre til at blomstre, og vi leverer varen.

Vi er stærkt værdibaserede og tror på, at det handler om at behandle hinanden ordentligt og med et smil på læben. Uhøjtidelighed og direkte tale blandes med ydmyghed og en udtalt evne til at eksekvere på de rigtige tidspunkter. Et af vores dogmer hedder, at vi ”ønsker at efterlade folk i en bedre tilstand, end vi fandt dem i.” Og vi øver os hver dag.

Humor er et strategisk værktøj for os. Og det er med den, som det er med begejstring: Det er nemmere at begejstre andre, hvis man selv er det. At smil og glæde er en positiv og smittende spiral ser både vi og vores kunder hver dag. Og det er bare fedt!Nysgerrighed og undren er en del af det brændstof, der driver vores videbegærlighed og daglige arbejde. For det viser sig, at bedst som vi tror, vi ved noget, så ved vi ingenting. Vores kunder er klart de klogeste i ligningen, og derfor må vi anstrenge os, spare med hinanden og søge personlig og faglig udvikling på daglig basis.

Det er sådan, vores fællesskab fungerer. Og det er ildsjæle, der vil være med på den rejse, vi gerne vil snakke med.

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så har du erfaring med både ledelse og strategi, og du trives med kommunikation, procesledelse og uventede udfordringer.

Søg straks her på siden, send en mail på bos[at]abilon.dk, eller tag en snak med Bo Schöler om mulighederne på tlf. 40 64 33 00Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her