Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rekrutteringspartner til Region Hovedstadens Psykiatri

Kan du styre en rekrutteringsproces fra a-z? Og vil du være med til at præge det fremadrettede arbejde med rekruttering og employer branding i Danmarks største psykiatri? Så er jobbet som rekrutteringspartner måske noget for dig.

I Region Hovedstadens Psykiatri arbejder vi med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund. Vi hjælper dem med at forbedre deres liv, forstå deres liv og forandre deres liv. Denne vision er en stor drivkraft for os i vores arbejde – og som del af rekrutteringsteamet bliver det også dit arbejde at tiltrække medarbejdere, der ligeledes drives af denne vision.Hvad forventer vi af dig? Du bliver en del af et rekrutteringsteam, der er sat i verden for at hjælpe afsnitslederne på 9 psykiatriske centre med at øge ansøgerprocenten og tiltrække de mest kvalificerede kandidater. Teamet blev etableret for et år siden, og med den fart vi har på, mangler vi en ekstra kollega.Du skal søge stillingen, hvis du:

  • er en dygtig formidler. Du skriver fængende og præcise stillingsopslag, der skaber interesse, øger ansøgerprocenten og tiltrækker de rigtige kandidater
  • er god til at etablere relationer. Du er nysgerrig på dine omgivelser, og det falder dig naturligt at opbygge relationer, som er afgørende for et godt samarbejde
  • er serviceminded. Du får en bred kontaktflade og vil i løbet af din hverdag være i tæt kontakt med mange ledere, der har brug for hjælp og sparring. Det er derfor afgørende, at du er imødekommende, hjælpsom og sætter en ære i at yde en god service
  • arbejder struktureret og selvstændigt. Du fastholder overblikket over dine opgaver og sikrer fremdrift samt overholdelse af deadlines – selv når det går stærkt.


Din baggrund

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse indenfor kommunikation eller marketing, og du har stærke kompetencer indenfor copywriting.

Dit ansvarsområde og dine arbejdsopgaver Din opgave bliver at supportere afsnitsledelserne fra a–z i rekrutteringsprocessen. Du driver processen med sikker hånd i tæt dialog med den ansættende leder.

I rekrutteringsprocessen rummer dine opgaver:

  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af stillingsopslag
  • Screening af kandidater
  • Koordinering, indkaldelse til samtaler og udsendelse af afslag
  • Koordinering ift. lønprocessen
Herudover får du, sammen med teamet af rekrutteringspartnere, det overordnede strategiske ansvar for, hvordan rekrutteringsområdet skal udvikle sig i psykiatrien, og hvordan employer branding bliver en stærk del af processen.Hvad tilbyder vi? Du får et spændende job i en visionær organisation, hvor der er gode muligheder for at bringe dine kompetencer og erfaring i spil samt få medindflydelse på dine arbejdsopgaver. Arbejdsmiljøet i teamet er præget af en god holdånd, hvor gode faglige diskussioner, samarbejde og en uhøjtidelig omgangstone er omdrejningspunktet for vores arbejdsdag.Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst, og vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Der er tale om en fastansættelse fra 1. marts 2021 eller efter aftale.

Din fysiske arbejdsplads er dels på Kristineberg 3, 2100 København Ø, hvor HR-afdelingen bor og dels på de respektive centre, som du skal supportere som rekrutteringspartner.Har vi vakt din interesse? Send os din ansøgning i dag eller kontakt souschef Louise Berg på 2167 3675 ved spørgsmål om stillingen.

Ansøgningsfrist 17. januar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.Velkommen indenfor Du bliver ansat i HR-afdelingen, der arbejder med HR-relaterede opgaver for ca. 5.500 medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. Region Hovedstadens Psykiatri er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der prioriterer leder- og medarbejderudvikling og en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.