Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor søges til Handelsgymnasiet Aalborg

Vil du være med til at styrke ét af Danmarks mest innovative og erhvervsrettede gymnasier? På Aalborg Handelsskole søger vi en visionær og engageret rektor, som kan fortsætte Handelsgymnasiet Aalborgs gode udvikling. Som rektor får du ansvaret for vores to HHX-afdelinger i byen, og du kommer samtidig til at indgå i skolens direktion.

Handelsgymnasiet Aalborg er i dag Nordjyllands største gymnasium med ca. 1.675 elever og 190 medarbejdere. Her er høje ambitioner ift. udvikling, og på gymnasiet sættes bl.a. fokus på erhvervsliv, internationalisering, digitalisering og pædagogik. Som rektor vil du få mulighed for at påvirke og få indfl ydelse på gymnasiets videre udvikling. Du skal derfor være målrettet og kunne eksekvere på aftalte mål.

På Handelsgymnasiet Aalborg findes desuden et stærkt og engageret underviserkorps, en solid økonomi samt ambitiøse og motiverede elever, der vil gymnasiet. Også de fysiske rammer er helt i top med nybyggede lokaler og renoveringer, der er sket i takt med væksten.

OM DIG
Som rektor er det vigtigt, at du har erfaring som leder og at du kan vise målbare resultater inden for dit felt. Stillingen stiller store krav til din viden om uddannelsesverdenen, og vi forventer, at du er nytænkende ift. uddannelsessystemet. Vi søger derfor en rektor som:

  • har flere års ledelseserfaring fra uddannelsesområdet
  • er pædagogisk inspirerende og har lyst til pædagogisk tænkning og tilrettelæggelse. Du har formentlig taget pædagogikum.
  • har bred og dyb drifts-, økonomi- og regnskabsforståelse
  • kan eksperimentere og udvikle sammen med andre
  • har evne til at styrke samarbejdet mellem skolens medarbejdere
  • har gode kommunikative evner og gennemslagskraft
  • har en anerkendende og inddragende tilgang

 

VI KAN TILBYDE
Vi tilbyder dig at blive en del af en anerkendt og nytænkende uddannelsesorganisation med mange spændende aktiviteter, og hvor vi lægger vægt på at udfordre vores elever med den nyeste viden. Rektorstillingen rummer desuden et stort potentiale for personlig og faglig udvikling og for at præge gymnasiets udvikling de kommende år.

INFORMATION
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Handelsgymnasiets nuværende rektor Jens Otto Petersen på tlf. 2710 5922, jeop@ah.dk eller til Aalborg Handelsskoles direktør Poul Søe Jeppesen på tlf. 2710 5920, pbsj@ah.dk.

Endvidere henvises til skolens hjemmeside www.ah.dk, hvor du kan læse mere om Handelsgymnasiet.

TILTRÆDELSE
1. august 2018

LØN- OG ØVRIGE VILKÅR
Ansættelsesvilkår iht. gældende ansættelsesbekendtgørelse. Stillingen aflønnes efter lønramme 37 + tillæg.

SEND DIN ANSØGNING
Ansøgning mærket ‘Rektor - HHX’ sendes med relevante bilag til Gitte Østervig Nielsen på gni@ah.dk, så den er skolen i hænde senest onsdag den 2. maj 2018 kl. 12.00.

Indkaldelse til første samtale vil ske ske umiddelbart efter d. 8. maj. De første samtaler afholdes d. 15. / 16. maj 2018.

Anden samtale foregår d. 11. juni, hvor også Mercuri Urval vil deltage. Der afholdes test mellem første og anden samtale


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her