Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor til Kold HTX - kan du skabe en vild vækst?

Vi har alle forudsætninger for, sammen med eleverne og lærerne, at skabe tre fantastiske år for fremtidens unge, og vi håber at finde den rette til at stå i spidsen for denne rejse.

Kort om Kold HTX

Kold HTX er en del af Kold, som foruden HTX også rummer erhvervsuddannelser fra ”Jord til Bord”. Kold HTX er inde i en spændende udviklingsfase, hvor vi de næste år forventer en pæn vækst i elevtal. Vi vægter relationen til eleverne og møder dem, hvor de er. Vi sætter en pædagogisk dagsorden og tror på, at denne prioritering af relationer, pædagogik, digitalisering og trivsel vil åbne øjnene for eleverne i grundskolen og vise dem vejen til de naturvidenskabelige kompetencer, som Danmark har hårdt brug for.

Opgaverne

Du har ansvaret for at skabe rammerne for gymnasiets daglige drift. Dine primære fokusområder vil være at videreudvikle og profilere HTX afdelingens i forvejen stærke studiemiljø samt implementere gymnasiets nye studieretninger, der sammen med skolens øvrige uddannelser skal styrke skolens stærke brand.

Det sociale fællesskab eleverne imellem prioriteres højt, og der arrangeres jævnligt aktiviteter og oplevelser, der rækker ud over den faglige undervisning. Det er vigtigt, at rektor har forståelse for og interesse i ungdomskulturen og interesse i at fastholde og videreudvikle det sociale fællesskab i samarbejde med elever og medarbejdere.

Du vil indgå i skolens øverste ledergruppe, hvor der er en særdeles tillidsfuld, visionær og humoristisk omgangstone foruden en professionel, kommerciel tilgang til vækst. Der er ikke langt fra tanke til handling, idet der kun er et ledelseslag, hvor ærlighed og sparring er essentiel.

Vi vægter de personlige kompetencer højt hos dig

Vi forventer, at du har en åben, empatisk, tillidsfuld og tydelig ledelsesstil. Du vægter nærvær og lydhørhed højt og er pædagogisk og didaktisk nysgerrig. Du inddrager medarbejderne og forstår ledelse i frihed under ansvar. Du praktiserer en ”åben-dør-politik”, og du er stærk på de interne linjer i form af gode elevrelationer. Og ikke mindst er du ambitiøs og har lyst til at samarbejde med folkeskoler, forældre og ungdomskulturer uden for organisationen, så du for alvor får sat Kold Tekniske Gymnasium på det fynske landkort.

Kan du imødekomme ovenstående, og har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og 3-5 års ledelseserfaring fra en uddannelsesinstitution – gerne fra gymnasieverdenen? Så håber vi, at du vil søge stillingen som rektor for HTX på Kold.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst med de relevante faglige organisationer.

Tiltrædelse 1. marts 2021.

Frist for ansøgningen er fredag den 15. januar 2021.

Første samtale finder sted tirsdag den 19. og onsdag den 20. januar 2021.

Anden samtale finder sted mandag den 25. januar og tirsdag den 26. januar 2021 og vil være case-baseret.

Interesseret?

Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal du sende til os via vores hjemmeside. Eventuelle spørgsmål kan stiles til Direktør Gitte Bargholt på giba@koldcollege.dk

Kold College opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold.

Kold College

På Kold College har du muligheden for at være med på en fantastisk vækstrejse, hvor Kold skal være endnu mere synlig i dag og vi skal sammen vise omverdenen de mange karrieremuligheder og potentialer, der ligger i vores uddannelser i spektret fra jord til Bord. Vi tilbyder en levende skoledag for dig, 135 kolleger og ca. 4000 mennesker årligt inden for Jordbrug, Fødevarer, Proces og Naturvidenskab. Vores kultur er præget af stærk sammenhold, stærk faglighed og viljen til at ville.

Vi er Nordens eneste Mejeri Skole og uddannelserne til kok, bager, konditor, ernæringsassistent, tjener, dyrepasser, landmand, Gartner, Anlægsgartner, Skovtekniker er i synlig vækst – dette takket være en tydelig vækst strategi og en bæredygtig vedkommende dagsorden inden for det Grønne såvel som Fødevareområdet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.