Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Relationsorienteret sælger til det sjællandske marked

LEDON A/S er en dansk legepladsproducent beliggende i Sønderjylland. I modsætning til langt størstedelen af danske legepladsfirmaer har virksomheden stadig hele produktionen i Danmark. Med den danske produktion sikrer LEDON dansk design og høj kvalitet samt korte leveringstider.

Legeredskaber fra LEDON betyder legeredskaber med høj legeværdi således, at børnene udfordres i forhold til deres alder og modenhed, og at redskaberne bliver ved med at interessere børnene - også på sigt. Legeværdien tænkes ind i helheden såvel som i detaljen, således, at LEDONs legeredskaber stimulerer børnenes fantasi og fremmer deres fysiske og mentale udvikling.

Om stillingen

LEDON har gennem årene vækstet støt. For at forsætte denne vækst søger vi lige nu en projektsælger til ’Salg Danmark’-teamet. Danmark deles på nuværende tidspunkt op i øst og vest, og du vil i denne stilling få ansvaret for at drive salget i øst, dvs. Sjælland. Markedet i øst, som hovedsageligt består af boligforeninger, vurderes at have et stort potentiale med den rette person ved roret af salgsarbejdet. Resten af teamet arbejder fra kontoret i Kolding.

 

Din succes i stillingen

Din succes i stillingen afhænger af

 • Din vedholdenhed til at opdyrke et begyndende marked og din evne til at skabe nye relationer til inspektører og bestyrelser fra boligforeningerne.
 • Dine evner indenfor projektsalg, som typisk strækker sig over en forholdsvis lang periode fra kontakt og tilbud til endelig gennemførelse.
 • Hvorvidt du har en teknisk forståelse, og kan se helheden fra idé til udregning og tilbud og videre til montage.
 • Hvorvidt du har den nødvendige strukturede tilgang til salg og opfølgning.

Brancheerfaring er ikke essentielt for succes i stillingen. Det vigtigste er din interesse og motivation for produktet, kunderne og ansvaret i, at blive virksomhedens sjællandske repræsentant.

Hvem er du?

 • Du er motiveret for at skabe nye relationer samt i stand til at vedligeholde eksisterende.
 • Du har en selvdisciplin som gør, at du kan arbejde hjemmefra og er fleksibel ift. arbejdstider, da kunderne kan ligge spredt ud over hele Sjælland. Du kan selv i høj grad planlægge de enkelte dage ift. besøg og møder.
 • Du har en høj arbejdsmoral, og arbejder altid med det mål at "gøre det ordenligt første gang".
 • Du formår at holde en egen motivation oppe, og du trives dermed med en stor grad af selvstændighed.
 • Du har en udadvendthed som gør, at du har let ved at skabe og bevare relationer - både til kunder og til kollegaer.
 • Du formår at være en del af et team på afstand, og det er helt essentielt, at du er i stand til selv at opsøge sparring og fastholde en god tilknytning til teamet.

Hvad kan du forvente af LEDON A/S?

Du kan forvente en arbejdsplads med stor mulighed for at sætte sit eget præg på dagligdagen, så længe resultaterne er til stede. Du bliver en del af et meget dynamisk team med fokus på trivsel og interesse for hinanden og hvor det er kutyme hele tiden at søge efter nye måder og muligheder. Du vil opleve en salgsorganisation, som over årene har fået oparbejdet en struktur og en skarp salgsproces, som stadig er under udvikling, og som giver dig en god platform at arbejde ud fra. Afdelingen er drevet af en stor teamspirit, og du vil blive en del af den videre udvikling af afdelingen, idet du får mulighed for at byde ind med nye ideer og muligheder for vækst.

Det med småt

 • Du arbejder hjemmefra, og planlægger selv kundebesøg i dit område.
 • LEDON stiller en gulpladebil til kundebesøg til rådighed.
 • Hver 14. dag skal du forvente en tur til Kolding ifm. salgsmøder og med det formål at holde kontakten til teamet.
 • Der planlægges opdateringsmøder med nærmeste leder på Sjælland hver 14. dag.
 • Derudover vil der være daglig kontakt via TEAMS eller telefon.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.