Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøring - aften

Brænder du for rengøring, er du detaljeorienteret og kan du levere service på højt niveau?

Servicefirmaet Globel A/S søger en omstillingsparat servicemedarbejder til vores aften team i Ballerup.

Jobbet
Til vores professionelle og seje rengøringsteam, søger vi en ny kollega til erhvervsrengøring. Din hverdag vil være præget af forskellige typer opgaver, og du vil have enkelte faste kunder. 

Du tilbydes en grundig oplæring, således at du allerede fra start bliver bevidst om vores høje standard. 

Personen

Det forventes at du har erfaring med rengøring, og at du trives med en hverdag, som er præget af service i topklasse. Du skal arbejde selvstændigt, og have en solid erfaring.

For at blive en del af vores professionelle team kræves det, at du med et positivt sind er detaljeorienteret og mødestabil. Du udviser stort engagement og tager ejerskab for din opgaver. Det er en fordel, at du har egen bil eller bor i nærheden af Ballerup.

Al kommunikation foregår på dansk/engelsk, hvorfor det forventes at du taler og skriver dansk/engelsk.

Praktisk
Du har en smartphone med internet, da din timeregistrering foregår via Microbizz, som er en app der skal downloades på din telefon. Herudover skal du have tilfredsstillende straffeattest.

Stillingen er på imellem 13 og 16 timer og arbejdstiderne fordelt tirsdag efter kl. 17, torsdag efter kl. 17 og weekend. Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Servicefirmaet Globel A/S er en hjertevarm virksomhed som udover rengøring også tilbyder bl.a. ejendomsservice og kantineservice. Vi stiller store krav til os selv for at opretholde et højt serviceniveau både overfor vores medarbejdere samt vores kunder. Vi ser dialog som vejen frem for at skabe et godt samarbejde mellem medarbejder og virksomhed. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har det godt og at deres arbejdsliv og privatliv hænger sammen, på den måde får vi glade medarbejdere der tager smil og glæde med ud til vores kunder. Årligt bliver der afholdt julefrokost for medarbejderne i virksomheden og om sommeren er der sommerfest for medarbejdere samt deres familie.
Læs mere om os på: www.sfg.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.