Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RENGØRING - Hjælp til ferieafløsning - hvem kan hjælpe med afløsning mens Jytte og andre af vore medarbejdere holder ferie?

Vi søger hjælp til ferieafløsning - dels til pladser i Sakskøbing, men også i Nykøbing-området.

Tidspunkterne for udførsel af rengøringen ligger enten morgen, formiddag, eftermiddag - alt afhængig af den enkelte arbejdsplads.

Aktuelt holder vores medarbejder Jytte ferie i uge 28-29-30. Det gælder hendes pladser dels i Sakskøbing og dels i Nykøbing - der er mulighed for at afløse på deltid.

Derudover søger vi hjælp til sommerferierengøring i ugerne 29-30-31. Denne rengøring udføres i Nr. Alslev om morgenen/formiddagen.

I Nykøbing bliver der behov for hjælp i ugerne 31-32. Her udføres rengøringen om eftermiddagen/tidlig aften. Her er det en fordel at kunne transportere mopper mv. rundt.

Ansøgning bedes sendt via email til lone@delta-rengoering.dk

Ferieperioden er lang og derfor kommer jobannoncen til at være på Jobnet.dk i en vis tid. Ansøgere må derfor forvente at der ikke nødvendigvis kommer øjeblikkeligt svar fra os, dog vil det være sådan at har man ikke hørt fra os senest 24. juli 2019 - så betyder det at vi har fundet den hjælp vi har brug for. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.