Rengørings og pedelmedarbejder

Kulturgyngen søger en ny medarbejder til rengørings- og pedelfunktionen. Vi søger en førtids­pensionist, som ønsker at indgå i det daglige arbejde med at gøre Gyngen klar til brug. Dine arbejds­op­gaver vil blandt andet være:

  • Daglig rengøring af restaurant, toiletter og kontorlokaler i samarbejde med andre
  • Lettere vedligeholdelse, mindre reparationer og maling
  • Særlige opgaver ved ekstraordinære arrangementer (opsætning af scene, pynt mv)
  • Oprydning i gård og kælder, herunder fejning, snerydning og kørsel af affald

Hvis du har tidligere erfaring fra rengøring og/eller serviceområdet, så er det er plus. Det er det også, hvis du har hænderne skruet godt på til håndtering af værktøj.

Som person forventer vi, at du er stabil, fleksibel og er parat til at møde mange forskellige mennesker i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder et job på 15 timer pr. uge – nogle af timerne kan være placeret i weekenden, og der er rengøring ca. hver anden lørdag formiddag. Der er tale om et løntilskudsjob for førtidspensionister.

Send os din skriftlige ansøgning – gerne via e-mail til: job@kulturgyngen.dk - skriv ”rengøringsmedarbejder” i emnefeltet.

Vil du vide mere om Kulturgyngen, så kig ind på http://www.gyngen.dk. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Mianne Høj på 86192255.

 

Foreningen Kulturgyngen er en registreret socialøkonomisk virksomhed i Aarhus midtby. Kulturgyngen beskæftiger 9 fastansatte, 1 elev, 6 i job med lønstilskud for førtidspensionister samt 35 personer i vejlednings- og opkvalificeringsforløb i samarbejde med Aarhus kommune. Foreningen Kulturgyngen har i 30 år været praktik- og uddannelsessted for udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Helhed, anerkendelse og inklusion er nøgleordene i vores arbejde.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rengøringsassistent til erhvervsrengøring i Skanderborg omr. 15 timer pr. uge man-fre. kl.04-07.00

Rengøringskælderen I/S

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst rengøringsassistent til erhvervsrengøring Arbejdet omfatter rengøring af produktionslokaler med gulvvasker. Vi forventer at du: Er mødestabil og sætter en ære i at udføre kvalitetsrengøringHar rutine og erfa...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Rengøring århus aften

ETL Group - en totalløsning v/Stefan Jensen

Vi mangler en medarbejder til fast rengøringsopgave i Århus Mandag til fredag i 1,75 time pr dag, svarende til 8,75 timer pr. uge Du kommer til at indgå i et team med 2 andre på pladsen, så det er defor vigtigt at kunne samarbejde. rengøringen skal ...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Rengøring Skødstrup

ETL Group - en totalløsning v/Stefan Jensen

Vi mangler en medarbejder til fast rengøringsopgave i Århus Mandag til lørdag i 2 timer pr dag, svarende til 12 timer pr. uge rengøringen kan udføres i tidsrummet: mandag til lørdag imellem 22.30 og 06.00 Du bliver en del af en facility virksomhed b...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Rengøring i Risskov hver anden weekend

ETL Group - en totalløsning v/Stefan Jensen

Vi mangler en medarbejder til fast rengøringsopgave i Risskov Arbejdet ligger i hver anden weekend i ulige uger af 2 timer pr. dag. ialt 4 timer rengøringen skal udføres i tidsrummet: Lørdag fra kl 20.00 Søndag fra kl 20.00 Du bliver en del af en fa...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Rengøringsassistent/Cleaning assistent Århus.

Total Service v/Karina Janeczek-Ibsen

Aarhus
Cleaning assistent for central Aarhus. Positive and energetic person, able to work in mornings, daytime and weekends. You must be able to communicate in English or Danish. No experience needed, we will show you. Office cleaning Pub Caf cleaning (mai...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018