Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengørings og pedelmedarbejder

Kulturgyngen søger en ny medarbejder til rengørings- og pedelfunktionen. Vi søger en førtids­pensionist, som ønsker at indgå i det daglige arbejde med at gøre Gyngen klar til brug. Dine arbejds­op­gaver vil blandt andet være:

  • Daglig rengøring af restaurant, toiletter og kontorlokaler i samarbejde med andre
  • Lettere vedligeholdelse, mindre reparationer og maling
  • Særlige opgaver ved ekstraordinære arrangementer (opsætning af scene, pynt mv)
  • Oprydning i gård og kælder, herunder fejning, snerydning og kørsel af affald

Hvis du har tidligere erfaring fra rengøring og/eller serviceområdet, så er det er plus. Det er det også, hvis du har hænderne skruet godt på til håndtering af værktøj.

Som person forventer vi, at du er stabil, fleksibel og er parat til at møde mange forskellige mennesker i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder et job på 15 timer pr. uge – nogle af timerne kan være placeret i weekenden, og der er rengøring ca. hver anden lørdag formiddag. Der er tale om et løntilskudsjob for førtidspensionister.

Send os din skriftlige ansøgning – gerne via e-mail til: job@kulturgyngen.dk - skriv ”rengøringsmedarbejder” i emnefeltet.

Vil du vide mere om Kulturgyngen, så kig ind på http://www.gyngen.dk. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Mianne Høj på 86192255.

 

Foreningen Kulturgyngen er en registreret socialøkonomisk virksomhed i Aarhus midtby. Kulturgyngen beskæftiger 9 fastansatte, 1 elev, 6 i job med lønstilskud for førtidspensionister samt 35 personer i vejlednings- og opkvalificeringsforløb i samarbejde med Aarhus kommune. Foreningen Kulturgyngen har i 30 år været praktik- og uddannelsessted for udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Helhed, anerkendelse og inklusion er nøgleordene i vores arbejde.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her