Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent

HANSENBERG søger to dygtige og stabile rengøringsassistenter til at indgå i et selvstændigt og velfungerende team, der tager sig af rengørings- og serviceopgaver på to af skolens tre adresser – Skovvangen og C.F. Tietgens Vej.

Ud over den daglige rengøring på skolen kan dine arbejdsopgaver bestå af afrydning i mødelokaler, opvask, kassebetjening i bistroen, rengøring på skolehjemmet, tøjvask og ad hoc-opgaver. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag-fredag kl. 14.00-22.00. Weekendarbejde samt afløsning på skolens adresse i Vranderup kan forekomme ved ferie og sygdom.

Din profil

Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceminded og ansvarsbevidst. Du har blik for god kvalitet og befinder dig godt i et ungt skolemiljø. Du holder af teamwork, men kan også arbejde selvstændigt.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

  • har erfaring fra tidligere rengøringsjobs
  • er it-bruger
  • kan læse, tale og forstå dansk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes på fuld tid i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og 3F samt gældende OAO-S Fællesoverenskomst på Ny Løn. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen. Pensionsordning efter gældende regler.

Tiltrædelse henholdsvis den 1. april 2018 og 1. maj 2018.

Sådan søger du

Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV senest mandag den 12. februar 2018 kl. 8.00. Samtaler forventes gennemført onsdag den 21. februar 2018.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte servicekoordinator Mai-Britt Slagor Clausen på 2012 2161 eller mbsc@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

 

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelses­forløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med mere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her