Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent

Rengøringsassistent til private hjem


DFS plus er en privat leverandør til den offentlig sektor, vi udfører opgaver i Albertslund, Brøndby og Tåstrup kommune. Grundet stadigt stigende ordremængde søger vi nye medarbejdere.
Vores kunder har brug for omsorg og nærvær, derfor søger vi medarbejdere, der har interesse for og kendskab til ældreomsorg.

Dine opgaver vil være: rengøring i private hjem samt omsorg besøg m.m.
DFS plus er kendt for et højt kvalitetsniveau. Derfor forventer vi, at du er mødestabil, møder udfordringer på en positiv måde, er fleksibel, ansvarsbevis og kan arbejde selvstændig. Du skal kunne fremvise straffeattest. Du skal kunne stille egen bil til rådighed. Vi har også enkelte cykelruter. Egen bil vil være en fordel men er ikke krav.


Vi tilbyder:

  • Gode kollegaer
  • Løn efter overenskomst
  • Velordnede arbejdsforhold i en virksomhed i vækst
  • Job i et velfungerende team på 50 medarbejdere
Der vil være mulighed for såvel praktisk, som teoretisk kompetenceudvikling. Vi tilbyder faglige og personlige udfordringer, hvor to dage, der ikke er ens.
DFS plus er godkendt som praktikpladssted for Social- og Sundhedshjælpere, derfor vil også få mulighed for, at snuse til social og sundhedshjælperfaget, hvis du overvejer denne uddannelse.

Yderligere oplysninger hos Gudrun Lüdecke tlf. 60 26 48 07 eller Gitte Rosenkilde tlf.60 26 48 06


Ansøgning bedes sendt til: job@dfs-service.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Søger teknisk servicemedarbejder

Humanizer

Høje-Taastrup
Har du hænderne skruet rigtig på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er du måske en af vores kommende vikar Du vil vær...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:28. november 2018

Servicemedarbejder til drift af Skatteforvaltningen - Roskilde

Skatteforvaltningen, Roskilde, Universitetsvej

Er du serviceminded? Arbejder du effektivt og professionelt? Kan du bevare overblikket og samarbejde med interne kunder og eksterne leverandører? Så er du måske vores nye servicemedarbejder i Administrations- og Servicestyrelsen på vores lokation på...
Indrykket:18. oktober 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018