Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RENGØRINGSASSISTENT Deltid Vestsjælland

Grundet tilgang af kunder søger vi medarbejder.

Arbejdet foregår i dagtimerne og i weekenden, en stor del af arbejdet består af kontrol og rengøring af sommerhuse i Odsherred, udenfor højsæsonen er arbejdet selvstændigt, mens det i højsæsonen er sammen med kollega. Højsæsonen er ugerne 27-32. Timeantal vil være ca 25 timer pr uge. Mulighed for flere timer ved sygdom og ferie.

For os er det vigtigt, at du har en solid rengøringserfaring, er serviceminded, meget grundig og kvalitetsbevidst, kan læse, tale og forstå dansk, du skal fremvise straffeattest samt kørekort. Selvom du ikke har kørekort er der stadig mulighed, da vi også mangler medarbejdere til at køre sammen med kollega. 

Der aftales nærmere omkring kørsel.

Ansøgere som er bosat i lokalområdet vil være en fordel.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler med henblik på ansættelse så hurtigt som muligt, så ansøgere opfordres at søge hurtigt muligt.

Vi er medlem af Danske Service og har overenskomst med 3F - serviceforbundet. For den rette person er der mulighed for flere timer. Du er velkommen til at kontakte Jens Rasmussen på 41105220, på hverdage mellem 0900-1700 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning fremsendes på mail. Skriftlige ansøgninger pr post besvares ikke.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her