Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent Farstrup Skole

Farstrup Skole søger en dygtig rengøringsassistent.

Farstrup Skole er en skole med højt til loftet og med gode muligheder for at prøve sig selv af i et godt arbejdsmiljø omgivet af interesserede og hjælpsomme kollegaer. Vi er solidt forankret i et levende lokalmiljø, hvor skolen er vigtig for meget af det, som sker, og hvor naturen og fjorden kun er et skridt væk fra døren. Vi tager hver dag imod 130 elever fordelt på 10 årgange.

Det tekniske personale er organiseret i en gruppe på tre rengøringsteknikere og en teknisk servicemedarbejder. Din stilling er opdelt som nedenfor beskrevet:

35½ timers ugentlig tilstedeværelsestid i skole og DUS. Skoledelen andrager 40 uger årligt, mens DUS er 50 uger årligt. Løntimer andrager således 33,32 timer ugentligt hele året. Arbejdstiden bliver placeret mellem 6.00 og 17.00 mandag til fredag.


Vores mål er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig sammen med fællesskabet.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. juni 2021 eller snarest derefter.


Vi forventer, at du

 • kan lide børn
 • er god til at samarbejde samt god til at omgås mange forskellige mennesker
 • holder af at være i et tæt arbejdsfællesskab, hvor alle løfter i flok
 • har erfaring og/eller uddannelse inden for rengøringsområdet

Personlige kompetencer:
 • Du er fleksibel
 • Du er humørfyldt og positiv, også når der er travlt og arbejdsdagen skifter hurtigt
 • Du er en tydelig voksen og er glad, udadvendt og positiv
 • Du er god til at skaffe dig overblik og arbejde selvstændigt
 • Du er pligtopfyldende og engageret og sætter en ære i at passe på skolens lokaler

Vi kan tilbyde
 • glade og engagerede kollegaer
 • godt samarbejde på tværs af faggrænser
 • kort vej fra idé til handling
 • høj grad af indflydelse på dine arbejdsopgaver

Arbejdsstedets adresse
Farstrup Skole
Nymøllevej 116a
9240 Nibe
9352 0400
farstrupskole@aalborg.dk

Hvis du vil vide mere eller komme på besøg
kan du kontakte teknisk serviceleder Martin Poulsen på 9352 0400/3199 4342 eller mapo-skole@aalborg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingenVelkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.