Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent søges til rengøring af hotelværelser

Til vores rengøringsteam bestående af to fastansatte rengøringsassistenter søger vi endnu en fastansat medarbejder. Dine arbejdsopgaver omfatter hovedsageligt rengøring af hotelværelser. Vi forventer at du påtager dig ansvar, er mødestabil og har en positiv udstråling blandt gæsterne og dine kolleger. Vi forventer at du kan arbejde hver tredje weekend i en fast rytme samt hverdage mellem kl. 8.00 og 14.00.

Du bliver en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab. Vi beskæftiger omkring 28 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder. I weekenderne afholder vi mange selskabsarrangementer.

Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har netop anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet.

Om sommeren har vi mange fritidsgæster fra især Norden, men også fra Tyskland.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.