Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent søges til togrengøring i Odense

Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for cleaning? Så søger ISS primært en natarbejdende rengøringsassistent til togrengøring men med fleksibilitet for bygningsrengøring i dagtimerne

Din hverdag og arbejdsopgaver ISS søger natarbejdende rengøringsassistent i Odense til F&R-togrengøring samt afløser på bygningsrengøring i dagtimerne. Som rengøringsassistent bliver du en del af et team med fælles mål og rammer - dog må du forvente at nogle opgaver løses alene.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af gulve og inventar samt rengøring af toiletter. Du kommer til at arbejde primært om natten både i hverdagene og om søndagen. Du bliver en del af et team på 8-10 medarbejdere, fordelt på alle skift, som sammen søger for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger. Det er derfor din vigtigste opgave, at ISS lever op til den kvalitet der er lovet kunden. I jobbet får du gode kollegaer, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dine færdigheder.

Er du den vi søger? Du har muligvis erfaring inden for rengøringsbranchen fra et lignede job, og har et godt praktisk håndelag. ISS er en servicevirksomhed – derfor er det vigtigt, at du er venlig og imødekommende over for både kolleger og kunder. Samtidig er du mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver.

Da du sammen med dine kolleger har ansvaret for, at I når de daglige gøremål, skal du være indstillet på ind i mellem at yde en ekstra indsats og være fleksibel i forhold til mødetid under ferie og sygdom.

Ansøgning Send din ansøgning med vedlagt CV via ovenstående link senest den 15. Januar 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Frederik Stentebjerg på tlf.: 61 97 29 51.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.